Min avskjed med barna

Det kjennes aldri riktig å forlate barn. Men jeg vet at den fantastiske pedagoggjengen på Holmestrand Internasjonale Montessoriskole kommer til å klare jobben helt utmerket uten meg.

Holmestrand Internasjonale Montessoriskole logo

Logoen vår som jeg også er veldig stolt av, på ei t-skjorte.

Jeg holdt en liten tale for barna siste skoledag som jeg tenker at egentlig handler om selve livet i mange sammenhenger, og derfor deler jeg de tre punktene med dere her.

1. Dere kommer alltid til å ha en plass i hjertet mitt, og jeg vil alltid lure på hvordan det går med dere, og håpe at dere har det bra.

2. Jobb hardt med skolen! Gjør ditt beste og bruk tiden din til å gjøre morsomme ting som du lærer av, og jobb hardest med det du synes er vanskelig.

3. Det viktigste av alt er likevel å være en god venn. Si hei, ordne opp når noe blir vanskelig, si unnskyld når du har gjort noe dumt, og si at det er greit når noen ber deg om unnskylding. 

Og her på Internettet sier jeg det rett ut: – Jeg er glad i dere alle sammen, og jeg savner dere allerede. Klem, klem, klem

Dette er egentlig en oppfølgingsbloggpost. Lenken fører deg til innlegget som handler om at jeg har sluttet i jobben min.

2 tanker om “Min avskjed med barna

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s