Hurra for meg!

Gratulerer og takk for at jeg har fått leve og elske enda et år, det er jo helt utrolig at man får lov å leve dette livet.

Yogamatte

Yogamatte STO på ønskelista, men den var det sannelig noen som plutselig bare hadde kjøpt. Til seg selv.

I dag skal jeg koke og steke og brase fra morgen til klokka fire.

Jeg skal bake ciabattas, rabarbraterte og sjokoladekake med appelsin. Lage rekasalat, tunfisksalat, linsesuppe, sette fram ost og en salat som er grønn og kanskje ei salt pølse. Ja planen blir til mens jeg handler og stuller på kjøkkenet.

Det aller fineste med min bursdag er at den er på en tid da jeg som oftest har inntatt feriemodus og er klar for å lage et skikkelig familieselskap med masse gode greier på menyen.  Og ungene er med. De kutter opp, dekker bord, rydder og synger.

Og så var det gavene da. Som om kjærlighet og fred på jorden ikke er nok. Jeg ønsker meg jo noen ting. Sånn på sikt. Bursdag eller ubursdag (ref: Alice in Wonderland).

På min ønskeliste står akkurat nå:

  • Nye løpesko
  • Treningsstrikk
  • Tynn ullgenser til ferie i Nord-Norge
  • Sportebh
  • Gavekort på Aurorasenteret
  • En fin ny jeans

Og jeg ønsker meg lamineringsmaskin, så jeg kan lage mitt eget undervisningsmateriell uavhengig av hvor jeg jobber. Jeg ønsker meg også noen helt grunnleggende montessorimateriell som en perleeske (med mange perlestaver 1-10 der hvert tall har sin farge), et frimerkespill (der man jobber med 1 – 10 – 100 – 1000 i alle regneartene)  og et sjakkbrett (til multiplikasjon med store tall, og akkurat det har jeg tenkt å hekle), og et bevegelig alfabet. Kanskje du så første del av historien om Maria Montessori på NRK 1 onsdag? Hvis ikke så håper jeg du får med deg del II førstkommende torsdag.

Blir kanskje litt rart å spørre: – Har DU bursdag i dag, så jeg spør: Har du en ønskeliste, en sånn som du følger og budsjetterer i forhold til?

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s