Mine bestevenner ORDEN og KREATIVITET

Akkurat nå har jeg bare mine egne ting, og barnas og kanskje litt min elskedes ting og avtaler å holde styr på. Akkurat nå kjenner jeg at alt jeg har ansvar for er under kontroll. Det kjennes helt fantastisk.

Mine bestevenner orden og kreativitet

Kan ikke bare legge papirer på papirer, må ha bare det jeg jobber med nå framme.

For: Jeg må ha en viss orden for å kunne skape. Ganske mye orden faktisk. Jeg må være uten visuelle forstyrrelser for å finne på noe fint og lurt, tenke klart, finne det jeg trenger og ikke bruke tid på leting. Da er det jo fristende å kaste, gi bort, resirkulere. Så når jeg ser meg rundt i stua så ser det ut som om vi akkurat har flytta inn. Jeg liker det sånn, at basen er ganske udekorert. Så kommer tegnesaker, ei fele, noen bøker og you name it på bord og gulv, så det er jo ikke sånn at det er strøkent her på noe vis. For det er jo her vi lever. Det må bare være oversiktlig, og mulig å sette i gang med noe uten at det tar tid å gjøre plass. Jeg må vite hvor ting er lagret, det må være ryddig der nesten ingen ser.

Min beste medisin for å klarne hjernen er rydding. Nå er det ganske ryddig her, og jeg føler meg fri.

Mine bestevenner # 2

Her ER det orden. Faktisk. Det er ryddet og systematisert og klart til et nytt hyllesystem jeg venter på. Noen hyller fra Muuto (delvis en gave!) og noen gamle bryggeri- og fruktkasser. Gleder meg så til å få et bedre og vakrere system!

Orden, oversikt, praktiske løsninger – jeg elsker det og trenger det. Må ha det, bare må ha det.

Hva med deg? Blomstrer du best i det kreative kaos, eller må du ha en viss struktur?

2 tanker om “Mine bestevenner ORDEN og KREATIVITET

 1. Jeg elsker orden. Jeg elsker kreativitet. Jo mer orden, jo mer kreativitet. Aldri er jeg så kreativ og får så mange geniale idéer som når jeg har blanke ark. På flyet uten tilgang til PC. I sola uten notatblokk. Midt på natta.

  Men også på arbeidsplassen min, som er spisebordet. Akkurat nå har jeg ryddet bort briller og alamanakk for helgen, og det eneste på spisebordet er en vase med gerbera. Helt nydelig, synes jeg.

  Jeg liker orden generelt i heimen også. Vi liker i grunnen begge å ha det ryddig, nesten som i en boligannonse. Dere som har hatt visning og eiendomsmeglerfotograf hjemme, vet hva jeg mener ;0).

  Rydding er god mentalhygiene også, jeg liker faktisk å rydde. Det er god feng shui å ha det ryddig også. Oi, dette engasjerte meg visst. Mye mat for en bloggpost her 🙂

  Vi har vel forresten «snakket om» feng shui før også her i kommentarfeltet… 🙂

  Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s