Kattejentene slår seg til ro og Kari, du vant!

Image

Sabina slapper av i stolen. Hun ligger akkurat som Amigo pleiede å ligge. Lar seg ikke forstyrre av våre gjøren og laden, og jeg tenker at nå har hun slått seg til ro, nå kjenner hun huslydene og selv i søvne kjenner hun oss.

Nå har kattejentene bodd hos oss i et par måneder. De har blitt kjent med oss, og vi med dem.

Morgenstund med katt

Fiffi er ute og telefonerer med far. Jeg går etter kameraet. Før jeg får satt med ned kommer hun mot meg for å hilse og se hva jeg driver med.

Veldig koselig å ha katter som sover rundt omkring og som skaper ro og harmoni i huset. De er sosiale og oppmerksomme, de hilser når de kommer inn og de jakter og løper fort. I det siste har de også vært ute om natten. Nå sover de hele dagene og jakter om natten. De bor her på ordentlig nå.

Fiffi jobber

Fiffi klarer kunsten å kombinere jobb og hvile. Hun overlater jobbinga til meg, og sørger selv for hvile.

De har også en god del beilere som smyger rundt hushjørnene, så takk og pris at de er steriliserte. De har også en ung herrevenn som gjerne vil leke med dem og være venn med dem. Han er naboens supersøte løvekatt som er ni måneder. Før jentene kom pleide vi å passe ham, så han er vant til å være her og skjønner ikke helt hvorfor jentene freser til ham. Men de forsvarer allerede hjemmet sitt og vet hvor de bor.

Vi du ha en omplassert katt? Vi fikk disse fra Kattens beskyttere i Vestfold. Ferdig steriliserte, helsesjekket og chippet!

Så til noe helt annet:

Gratulerer Kari, det var du som vant olabukse giwe-awayen! Takk for at du la igjen epostadressen, jeg sender deg en mail!

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s