Tilbake i en av mine største favorittbøker ever

Da jeg begynte å lese Min Kamp bøkene ble jeg pinlig berørt av å vite så mye om Karl Ove Knausgård. Snart ble jeg pinlig berørt over å forstå at han vet så mye om meg. Det er selvsagt ikke sant. Han vet ingenting om meg. Men det føltes sånn. At jeg var avslørt.

Min Kamp 6 på iPod

Det er en stor og tung bok, så lydbok funker best for meg.

Jeg lyttet til halvparten i fjor. Så stoppet det opp. Tok med iPoden på toget i forrige uke. Og ble hekta igjen. Herregud så bra.

The New York Times skriver dette denne uken:

On June 6, Mr. Eugenides will moderate a talk with Mr. Knausgaard at the New York Public Library. “I haven’t met him yet,” Mr. Eugenides said. “But reading him, you feel you’re absorbing the complete portrait of an entire life.”

Nå er jeg snart igjennom de 3600 sidene. Og helt ærlig vil jeg ikke at det skal slutte. Å høre på eller lese disse bøkene er som å ha en samtalepartner. Jeg kommer til å savne den samtalen.

En uke etter at jeg skrev dette må jeg konstatere at jeg hadde ikke lastet ned alt av den lydboken. Så må låne boka på biblioteket og lese de siste sidene!

4 tanker om “Tilbake i en av mine største favorittbøker ever

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s