Vesker – investering eller selvbedrag?

Thomas og jeg lo høyt da Mickan i TV serien På Solsidan belærte sin mann i en diskusjon om dyre golfsett. Han mente at han måtte kunne bruke en god del penger på et golfsett selv om det hverken var jul eller bursdag – han hadde nemlig selv kjøpt det golfsettet som hun hadde kjøpt makent til for å gi ham i bursdagsgave . Han mente at det gikk opp i opp med hennes veskekjøp. Det var da Mickan sa med hevede øyenbryn:

– VESKER ER EN INVESTERING!

Brune vesker

Med fem brune vesker, en gul og en blå, må vel alle være enige om at jeg TRENGER å investere i en sort en!

Så leser jeg Tara. Bladet for kvinner 40 +, om jeg er i soleklar målgruppe til. Over et foto av en nydelig veske fra Gucci i skinn og bambus til 18 900, kan man lese denne ingressen:

En designerveske er en investering du kan ha glede av hele livet. Hvilken modell står på din ønskeliste?

Ja, jeg ser at denne veska er grisefin. Jeg kunne godt hatt en Chanel av den sorte typen med rødt fór, som gjør at man finner leppestiften sin lett i følge Cocco. Men det er fordi jeg synes den er fin. Med en slik veske ville jeg sikkert ikke ville trenge en annen sort veske noen gang senere i mitt liv. Men er det realistisk at jeg skal gå i kanskje 50 år med samme sorte veske?

I am not sure.

Så vesker. Investering, selvbedrag, eller bare stas?

Knutepunkt – blogg skriver entusiastisk om Solsidan som han mener er den beste TV-serien etter Seinfeldt. Så digget du det TV showet er der bare å ta en titt.  På Solsidan!

3 tanker om “Vesker – investering eller selvbedrag?

 1. Several recent studies have shown Proscar is effective for hair loss and can help regrow some
  hair on some people, but as I said before, the use of 5AR inhibitors only deals with a part of the problem and are
  generally not very effective when used as the only treatment.
  This is because targeting the hair shaft without damaging the pigment of the skin can be quite a tricky
  process. Have Some Much more Derm – Organic Care For The Locks.

  Liker

 2. My partner and I absolutely love your blog and find many of your post’s to be what precisely I’m looking for.
  Do you offer guest writers to write content available
  for you? I wouldn’t mind composing a post or elaborating on some of the subjects you
  write in relation to here. Again, awesome weblog!

  Liker

 3. Egentlig er jeg ikke noen veske-jente, tror jeg, jeg har det i alle fall med å glemme dem rundt omkring. Men etterhvert har jeg skjønt at det kan være greit å ha noe å putte saker i som ikke er en lomme. Og jeg har fått en liten samling… Noen billige, noen dyre (men langt fra en månedslønn!). Ser at de billigste blir jeg lei av eller går fort i stykker, de som er litt dyrere varer litt lenger. Den aller dyreste jeg har ligger og venter på at jeg skal ta den med for å reparere glidlåsen (det har det gjort et års tid…). Så vesker er mest stas!

  Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s