Min flaue BRUDEMARSJtabbe

For en god del år siden bodde jeg alene her i dette huset. Jeg hadde katten Amigo og jeg var singel. Veldig singel. Jeg har vært mye singel i mitt liv. Men, jeg var jo alltid åpen for, og relativt beredt på at mannen i mitt liv kunne dukke opp sånn cirka når som helst.

På et tidspunkt i dette året da jeg bodde her i dette huset alene, kom jeg over et røverkjøp bestående av 3 CDer med klassisk musikk. Deriblandt med musikk fra Shakespeares En midsommernattsdrøm. Det kunne kanskje ringt en bjelle da jeg så at komponisten het Mendelson. Men akkurat den klokken sto helt stille. Og jeg flesket til.

En deilig sommerdag satte jeg dører og vinduer på vidt gap, Midtsommernatten på full kuling, og jeg durte i vei med noe hagearbeid. Den nydelige musikken fløt ut av vinduene. Livet var fint og solfylt. Til det plutselig altså satte i gang:

Ba-pa-pa-bam, Ba-pa-pa-bam, Ba-pa pa-bam Ba-pa-pa-bam Ba pa-pa-ram-bam-bam-bam……

Når MENDELSONS BRUDEMASRSJ strømmer ut av en enslig kvinnes vinduer, hvor panisk virker ikke det?

Jeg har sjelden kjent panikken snøre seg sånn sammen i brystet.

Jeg LØP inn og fikk stoppet den nydelige, men så inni hampen feilplasserte brudemarsjen.

Flauheten ble bare konfrontert av meg, med meg. Men jeg blir fyllt av en slags angst-flauhet når jeg tenker på at det kunne kommet en kjekkas forbi akkurat da. Eller familie jeg ikke hadde sett på lenge, men som visste om hun evig single som bodde alene i det huset – de kunne ha kommet forbi.

Det kom innen mr Right Guy akkurat da som fikk panikk av brudemarsjen og la bena på nakken. Det gikk aldeles fint å sette på annen musikk. Og jeg skal si at denne Mendelson CDen ikke ble spilt igjen før Thomas og jeg faktisk giftet oss, og gjestene skulle kalles til bords.

Da var det full guffe igjen.

Med den fine Mendelsonen.

Det var det jeg visste, den ville komme til nytte!

Har du gjort noe flaut med musikk?

2 tanker om “Min flaue BRUDEMARSJtabbe

  1. Hehe, jeg tror som du at det var DIN flauhet og ingen andres. En tilfeldig forbipasserende fyr ville nok tenkt «…det gikk bra med fotball-laget – men filler’n,jeg glemte å kjøpe melk – her var det klassisk musikk høyt på gitt – nå må jeg huske å…».

    Menn er hakket litt fjernere enn oss, tror jeg, med fare for å virke trangsynt 😀

    Liker

    • He he, du har sikkert rett, jeg har unnskyldt og forklart meg i liknende situasjoner for mange år siden. Og det slår meg nå at det sluttet jeg med på et tidspunkt. Antagelig fordi jeg fant ut at jeg kunne ta sjansen på at ingen andre enn meg hadde streifet det jeg stresset med med en eneste tanke.

      Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s