Jeg har fått jenteselskap i familien

Disse to elsklingene har flyttet inn hos oss. Fiffi og Sabina er to 3 år gamle søstre som har bodd flere steder før de kom til oss.

Image

En liten gutt som ble overlykkelig over at Sabina hadde varmet opp sengen hans, og ble liggende da han smøyg seg ned i senga.

Jeg har vært ganske omsluttet av gutter her i huset med mann, to sønner, katten Amigo og kaninen Kompis.  Amigo måtte avlives i høst da det viste seg at han hadde kreft. Vi tenkte nok at han var litt lurvete, men at det hadde å gjøre med at han var gammel og glad i friluftsliv. Han hadde nok vært syk en god stund, og det var ingenting vi kunne gjøre. Det var veldig trist å miste katten som hadde bodd her siden 2000.

Image

En gjør lekser og en sørger for harmoni i heimen.

Så var det kaninen Kompis som også døde for oss utpå vinteren, uten at vi forstår helt hva som skjedde. Han var bare død, med hodet hvilende på en gulrot, en morgen vi sto opp.

Image

En litt mer skeptisk frøken på hennes første dag hos oss.

Nå har vi fått to katter. De måtte være inne de fire første ukene så de skulle knytte seg ordentlig til oss. De var veldig skeptiske den første tiden. Lå langt innunder dobbeltsenga og var ikke til å få tak i. Vi hadde alle dører oppe den første tiden så vi skulle høre dem om natten også. Fiffi liker godt å fange tær som stikker på utsiden av en dyne, så det ble noen våkennetter som med små barn! Vi har lukket soveromsdørene nå, det ble litt dramatisk å bli vekket av biting, he he.

Nå har de vært uten en tur hver dag i den siste uka. De jager nabokatter, klatrer i trær og Sabina har fanget en mus! I dag lørdag, har dørene kunnet stå åpne i det fine været og kattene har vandret fritt ut og inn. Sabina har konsentrert seg om Eurovisjon og venter spent på resultatet når jeg skriver dette.

Om du kan tenke deg å adoptere en katt fra Kattens Beskytter i Vestfold så har de flere katter som trenger et godt hjem. Kattene har fått helsesjekk, de er chipet og sterilisert/kastrert.

God fin dag, fra Ellen

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s