Feil sko eller for lite festing?

Når man har opptil flere par støvler og sko som ikke er brukt på mer enn ett år, har man da feil fottøy eller for få anledninger til å bruke lekkerbiskene?

Image

Disse støvlene har jeg hatt i mange år og jeg synes de er kjempefine. Jeg skulle gjerne dresset meg opp oftere. Men hvordan finne overskuddet til det, og formen som funker med jobb og barn og tidsklemme og alt det der? Jeg vil gjerne ha lavterskelselskaper, og gå på høye hæler. Ofte, heller en all night long fest. Med barn. Avslappet, koselig og overkommelig.

Får du til å være sosial med venner, invitere alle du har lyst til å invitere og bruke de grisefine skoa dine støtt og stadig?

4 tanker om “Feil sko eller for lite festing?

  1. De hadde vel heller ikke skille på hverdags- og finklær. Litt slitte finklær ble til hverdagsklær. Husker faren min brukte gamle spisse dansesko til å jobbe med! Det er vel bare å ikke være så redd for å «overdress». Ta på deg kjolene og gå ut i dagen!

    Liker

  2. Jeg elsker kjoler mer enn sko, men sliter også med at det er alt for få anledninger til å bruke penkjolene. Sosiale sammenkomster, joda, det blir da noen, men moderat med kjoler og sko. Mistenker at de hadde flere slike anledninger i «gamledager».

    Liker

  3. Det er aldri feil sko! Men sikkert for lite festing 🙂 Iallfall slik hos meg, og eg velger for ofte dei «skikkelege» skoa, for å spare dei spennande og sprelske!! Men no skal eg jammen ta dei fram til kvardags, og bruk dei, spre litt solskinn i livet. Takk for påminnina!

    Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s