Art Journaling – om fremtiden og livet nå

Min bortimot aller første Art Journal side, i denne runden. Jeg har prøvd før, men det har ikke blitt noe fart på det. Nå er jeg i gang. Det var det jeg visste at jeg kom til å elske det!

AJ, Change 25.04

Om livet nå. Og fremover. AJ er en bra ting for fokusering. Tenker jeg. For bra ting man ønsker å gjøre mer av. En side Art Journal. Har jeg tenkt lenge. Men ikke kommet i gang. Denne er laget ut ifra den første ukas oppgave i AJ kurset. Ton i ton heter det – tror jeg. På engelsk. Eller motsatt.

Men my goodness, noen ganger er det vanskelig å fokusere på nært, med speireflekskamera. Hvorfor? Jeg forstår det ikke. Må jobbe mer med den biten. Trodde denne var i fokus, og den forrige AJen jeg lagde. Tok haugevis med bilder, men er det i fokus? Jeg tror ikke det. Ikke helt.

Så så jeg kursvideoen på nytt og kom på at kameraet sliter med å fokusere når det er for lite konstrast. HEr betyr det kanskje at jeg har fokusert på det hvite. Må huske!

Utvikling i prosess, på flere fronter.

5 tanker om “Art Journaling – om fremtiden og livet nå

 1. Kjempeflott side, både farger, detaljer og tekst.
  Lærte meg noe nytt om d med fokusering 🙂
  Har ikke kastet meg på kurset enda. Av det jeg så på infoen er jeg usikker på om det er akkurat det jeg ser for meg… Dette så mer ut som en ukes AJ, men ikke sikkert det er det. Hvor langt har du komt? Tar den for seg diverse teknikker, materialbruk osv?

  Liker

  • Jeg har åpnet fire «luker». De to første handler om hva man trenger, og vi som scrapper har jo det meste… Så har jeg åpnet to andre. Har bestemt meg for å åpne en hver fredag. Det er nok ikke nødvendigvis revolusjonerende for oss som liker papir og klin og klæsj. Men for meg er det helt supert for å komme i gang. Blir som en utfordring hver uke. Jeg tenker at det finnes mange former for AJ. Mange gjør store kunstprosjekter som tar mye tid. For meg er A Beutiful Mess stilen just my cup of tea.

   Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s