iPhoto fungerer igjen!

Jeg har fått orden på bildene mine igjen takket være gutta på Page One i Tønsberg. De fikset iPhoto som var helt sort, og lastet inn alle bildene mine fra harddisken på nytt. Nå kan jeg blogge med bilder igjen, og printe dem og ja, alt jeg ønsker å gjøre med bilder akkurat nå.

Image

Det blomstrer i hagen!

Det betydde at alt jeg trodde jeg hadde stettet en gang for alle ble med i dragsuget. Så for en jobb å rydde på nytt! Den jobben er ennå ikke ferdig. Da vi var i Kenya jobbet jeg med å slette bilder hver kveld for ikke å komme hjem med 1000 – vis av blider. Nå må jeg gjøre den jobben på nytt. Men takk og pris, alt lå der, så jeg er kjempeglad!

Det er vår – og jeg holder på med et fantastisk kurs i bruk av digitalt speilreflekskamera, Mastering your DSLR, hos A Beautiful Mess. Det er jo helt festlig, siden jeg for to måneder siden ikke trodde jeg kom til å eie et sånt igjen,  jeg solgte mitt gamle i 1998. Men så ser jeg jo at jeg har gjort noen fortokurs på min vei helt fra valgfag foto på ungdomsskolen, journalistlinje på folkehøyskole, speirefleks kurs i Oslo på 80-tallet, iPhone-fotokurs, en fotobok jeg har lest fra perm til perm, så jada, mye tyder på at jeg har likt å ta bilder lenge! Nå kjenner jeg at det virkelig begynner å åpne seg muligheter når jeg nå kan bruke manuelldelen på et speilreflekskamera. Ja helt sant, på fire uker kan jeg det (vel), og når jeg nå snart skal i gang med den siste delen om fokusering så bør det bli enda bedre. Get Focused!

Jeg leser om igjen og om igjen og tar bilder, og tar bilder.

Hva har du brukt påskedagene til?

Ellen

4 tanker om “iPhoto fungerer igjen!

 1. Fint at du er tilbake igjen, med bilder og alt! Jeg er her og leser fortsatt, kommenterer sjeldnere fordi jeg har så masse å gjøre for tida, men koser meg i alle fall med bloggen din 🙂 Gjennom deg har jeg også funnet veien til ABM, masse inspirasjon å hente der (også), gøy at du har tatt kurs hos dem og skriver om dine erfaringer med det. Nå fikk jeg lyst til å ta et fotokurs der jeg også!
  Klem fra KristinB 🙂

  Liker

 2. Så bra at bildene kunne reddes 🙂 Det er min store frykt at pcn skal dø før ejg får kjøpt meg ekstern harddisk….
  Det kurset du skriver om, hvor finner man det? Jeg ble nyskjerrig på det fordi jeg har digitalt speilreflekskamera og kan ikke å bruke den manuelle funksjonen skikkelig…sliter bl.a med å ta bilder av f.eks nordlys, fullmåne og den slags….og jeg skulle så gjerne ha lært det for vi bor slik til (lite forstyrrende lys og slik)at vi til tider har veldig flott nordlys selv om vi er på østlandet 🙂
  Påsken har gått med til å hjelpe mor og far på campingplassen deres 🙂

  Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s