Time Out!

Hei du!

Jeg har trøbbel med Macen om dagen. Har slettet ivirg i bilder og diverse, og rotet til noe skikkelig. Får nemlig ikke iPhoto til å fungere. Etter flere runder på Apple Support må jeg bite i det sure eplet/the sour APPLE og få denne maskinen på service. Og oppgradere. Det to år gamle operativsystemet MAC OS X 10.6.8 tar heller ikke inn nye oppdateringer på programmer. Så da ble det bloggpause, rett og slett.

Men dere, jeg trenger alle vinnerne på Mollie Makes gi-borten min! Send meg en mail!

God helg alle!

 

Ellen

 

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s