Give Away Mollie Makes # 3 – et fantastisk magasin for alle som klør litt i fingrene!

Jeg får gi bort 5 eksemplarer av Mollie Makes # 3 til 5 heldige lesere. Det får jeg gjøre med alle de 6 utgavene som kommer i 2014.

Image

Jeg har fått # 3 av Mollie Makes i posten, og jeg tør nesten ikke åpne det fordi jeg har et par andre ting på programmet – som å sortere bilder etter reisen, rydde og vaske noen klær, jobbe med Magasinjournalistkurset jeg tar, betale noen regninger, – ja du vet hvordan det er. Lista over ting som burde vært fulgt systematisk alltid, er evig eksisterende.

Derfor. Nettopp derfor er det så fantastisk med Mollie Makes. For der stopper verden litt. Jeg lander mentalt, og jeg får lyst til å skape. De to første utgavene av Mollie Makes har fått meg til å sende min 22 år gamle symaskin på service for første gang. Jeg begynte nemlig på et teppe jeg fant i # 2. Og kjente at jeg vil sy mer. Men at symaskinen var støvete under dekslet, og sikkert trengte olje. Så jeg leverte den til Syskrinet i Kremmerhuset i Tønsberg. Kjøpte nytt trekk, og flere spoler også. Skal bare får ryddet unna noen afrikanske lekkerbiskener som jeg har kjøpt med meg, og som jeg liker å se på litt til før de finner sin plass. Og få hjelp av en venninne av svigermor som er ekspert på quilting.

Ja, men nå må jeg åpne konvolutten og ta en titt på bladet før jeg skriver videre her!

Bladd igjennom! Og kjenner at redesign og vintage på en kul, fresh og fargerik måte er utrolig inspirerende. I dette nummerer følger faktisk 3 heklenåler med. Og oppskrift på hvordan du lager en liten veske til heklenålene dine!

For å bli med i lotteriet må du legge igjen en kommentar her, og gjerne LIKE Mollie Makes sin Facebookside.

Enjoy!

Og ja, jeg trekker en vinner torsdag om en uke, så fristen for å bli med er onsdag midnatt. 5. mars.

25 tanker om “Give Away Mollie Makes # 3 – et fantastisk magasin for alle som klør litt i fingrene!

  1. Tilbaketråkk: Quilting nå! | ellens oase

  2. Som pensjonert håndarbeidsjournalist klør det fremdeles i fingrene, så Mollie Makes er perfekt til å bla i og kose seg med, og kanskje få stillet kløen gjennom noen av prosjektene. Forrige nummer måtte jeg bestille fra redaksjonen, så her blir det utsolgt straks det kommer i butikken. Vil gjerne være med på trekningen for neste utgave!

    Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s