God pris på reise? Jeg heier på disse jentene!

Jeg har en idé om at de billigste reisene skaffer vi oss på egen hånd på INTERNETTET. Fordi da sparer vi alle fordyrende mellomledd.

Så jeg sjekket ut Oslo-Nairobi da. Kenya Airways. Etter beste evne. Og fant ut at jeg kunne få billetter til omtrent 27 000 for oss alle fire på det aktuelle tidspunkt. Men så skal vi ikke reise på samme tid alle fire, og det ble en komplisert affære for meg. Så jeg tenkte at jeg sjekker med et reisebyrå. En lørdag ettermiddag. Jeg skulle få svar på epost på mandag. Og prisen ble ca 34 000.

Jeg syntes det var i drøyeste laget og tenkte at jeg sjekker ut Image i Tønsberg da, som jeg har fått super service hos tidligere, men som var stengt akkurat da jeg var i byen.

Så jeg satte meg i bilen på parkeringsplassen på jobben, plugget meg inn på handsfree, tastet nummeret, fikk TICKET Tønsberg på tråden og la frem mitt ærend. Bestillingen besto i to forskjellige utreisetidspunkt, felles hjemreise for alle fire og datoene.

Jeg satte bilen i gir, og før jeg var ute av parkeringsplassen hadde jeg fått et tilbud på 23 000 kroner med samme flyselskap og de samme datoene.

Dagen etter, på vei til å hente billettene fikk jeg en telefon fra søte Elisabeth på TICKET Tønsberg. Hun fortalte at hun hadde vært inne og sjekket på billettene våre, og da hadde de gått ned med 1000 kroner per billett. Så hun hadde reservert de på nytt.

Jeg kjørte direkte til TICKET Tønsberg og dro kortet. Billettene kom på 19 000 for hele familien.

Dette er en ikke-sponset bloggpost, det er et innlegg  skrevet i takknemmelighet til blide, servicemindede og effektive jenter på TICKET Tønsberg. Så mye penger har jeg aldri spart på en telefonsamtale.

Jeg kommer tilbake til dere!

Hva gjør du når du skal ha flybilletter, nett etller byrå?

4 tanker om “God pris på reise? Jeg heier på disse jentene!

  1. Tror det kommer an på hvor og når man skal reise Og selvfølgelig hvor mange som er med. Vi bestiller alltid på nettet når vi skal til Thailand. Vi bestiller fly først. Deretter finner vi hvor vi vil bo. Helst villa med basseng. I 2011 var vi 3 voksne og 3 barn som reiste til Thailand, leide stor 5-stjerners luksusvilla med basseng, egen sjåfør og hushjelp som lagde frokosten som også var inkludert i prisen. Vi hadde huset i 16 døgn og betalte ca. 50.000 for huset og flybilletter tur/retur. Prisene hos Startour lå på fra 75000-90000 for fly, 2 hotellrom m frokost. Skal man ha billige flybilletter må man være tidlig ute med å søke på nettet. Prisene varierer hele tiden og kan være billig den ene dagen og dyrere den neste. Så man må følge med morgen og kveld over en lengre periode. Det er min erfaring!
    Helene

    Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s