Den viktige svømminga! Og en vinner.

Jeg trodde barna kom til å lære å svømme på skolen jeg. Så mye snakk om svømming og drukning, så tok jeg det for gitt.

Image

Fetter og kusine på svømminga, minus akkurat den samme tanna!

Men tre timer i året, det holder ikke. Med første mann var jeg alt for sent ute, så med nummer to er jeg føre var. Han satte i gang med svømming fra 5 år. Det vil ikke si svømming, det vil si trygg i vann. Så man ikke drukner rett ved en brygge. Og etterhvert svømming. En halvtime hver uke. Og dette må jeg anbefale på det varmeste. Dette er ikke en aktivitet ungene har valgt selv, dette må de. Og de har lært seg å like det etterhvert. Norsk svømmeforbund har laget felles retingslinjer for alle barnesvømmekurs i Norge, så linken jeg deler her skal være noe for alle.

Her finner du kurs, påmelding og betaling, alt i ett.

Har du noen erfaring med barn og svømmeskole?

Så til me&i give awayen: Hurra for deg Camilla Tenvold, du vant! Send meg adressen din på epost som du finner til høyre i bloggen, så kommer Lambsbody til deg!

2 tanker om “Den viktige svømminga! Og en vinner.

  1. Det var en skikkelig fin scrappeside (jeg vet at det ikke heter det! Vet bare ikke hva som er det rette uttrykket :). Og viktig tema. Har lenge tenkt at min snart seksåring må få begynt på noe sånt snart, så takk for både påminnelse og lenke!

    Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s