Lyst til å gjøre mer ut av skrivingen din?

Jeg har noen ganger lyst til det. Noen ganger har jeg lyst til å skrive lengre og dypere om et tema. Men så passer ikke det så godt for blogg-formatet.

For mange år siden drømte jeg om å bli journalist. Den drømmen brast da jeg fikk et innblikk i yrket på journalistlinjen på Store Restrup Højskole i Danmark.  Jeg la det fra meg. Men jeg liker å skrive. Det nærmer seg 1000 blogginnlegg her i ellens oase nå.

For jeg har bestemt meg for at jeg ikke skal satse på å tjene penger på bloggen. Jeg er ikke klar for å drivve PR-biznizz. Men det kunne være gøy og lurt å tjene noen penger på skrivingen. Det vet jeg ikke om jeg får til. Men jeg har lyst til å anbefale deg et skrivekurs.

Det heter Bli Magasinjournalist, og neste kursstart er 24. februar. Dette kurset er noe av grunnen til at det har vært litt labert på blogge-fornten en tid nå.

Det var helt tilfeldig at jeg kom over det ved en delt lenke på Facebook. Jeg fikk bare en følelse av at jeg skulle fleske til. Det er Vivian Songe som holder kurset. Er du nysgjerrig kan du bli med på hennes gratistips der du får flere eposter med nyttige tips i løpet av en uke.

Etter disse tipsene gikk jeg to runder i stua før jeg spurte min kjære om hva han syntes. Han stemte i. Hurra for Thomas som heier på meg når det trengs! Dette er den ene av to viktige ting som jeg har satt i gang i dette året.

Jeg skal ikke prøve på å bli heltids-journalist. men jeg har veldig lyst til å gjøre mer ut av skrivingen min. Dette kurset har åpnet øynene mine for skriving på et nytt nivå.

Om jeg får det til aner jeg ikke. Men jeg ser for meg at en artikkel i måneden hadde vært perfekt. En liten bit bare-meg- jobbing, i en ellers sosial og folksom lærerhverdag.

Er DU klar for det, just do it!

Start med gratistipsene, og se hva du synes. Om du har lyst da!

Og PS: Bli med på min Give Away fra me&i, du kan vinne morsomme retro-klær til ungen din!

2 tanker om “Lyst til å gjøre mer ut av skrivingen din?

  1. Tilbaketråkk: Spotify, Wimp eller? Men i alle fall løping og Yoga! | ellens oase

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s