Maser om give-away og lut og kaldt vann!

Bloggen går for lut og kaldt vann om dagen. Kanskje på tide å fortelle hvorfor?

byline_mix_AW13

Jeg hintet jo litt her i starten på 2014. Så ja. Jeg skal fortelle litt. Snart. Men først litt masing. Om denne gíve awayen som jeg ble så beæret over å få dele. Men kanskje var jeg ikke så tydelig på hva som gis bort? Så here it goes:

Vinneren av give awayen får et valgfritt barneplagg!

Bli med i bloggposten under her.

Så langt har det vært skikkelig dårlig oppslutning, så god mulighet for deg til å vinne, og kanskje ikke så god mulighet for meg til å få flere give aways fra me&i. Vel, vel, sånn er det bare. Glad for å dele denne uansett, jeg digger retroklær. Det gir herlig 70-talls nostalgi og kanskje oppfyller de drømmer jeg aldri fikk oppfylt da?

Bli me’ ‘a!

God lørdagskveld, nå sveiver jeg i gang Lindmo her, eller – det gjør hun vel helt selv, men jeg har satt henne på stopp, har sånn fancy moderne fjernsyn! Eller boks, var det visst. Fra Riks TV!

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s