Gir bort klesplagg fra me&i

Me&i lanserte sesongens kolleksjon i dag kl 12. Og du kan vinne et av plaggene!

byline_mix_AW13

Alt du har å gjøre er å fortelle hvilket plagg som er din favoritt, og hvorfor i kommentarfeltet under her. Premien er et valgfritt plagg til barn.

Vinneren trekkes onsdag 5. februar etter midnatt, så bli med før den tid!

Lykke til kjære bloggleser!

Og ps: her er mitt favorittplagg:

Jeg vil gjerne ha både myke bukser, fine truser og kule gensere til ungene, så helt umulig å velge. Men det må jeg jo, og jeg er sikker på at gutta mine ville elske one peacebus t-skjorter og sweatjackets. De er litt nostalgiske på en fortid de aldri levde i, men elsker historier fra 70-tallet og disse folkevognbussene.

Og til meg? Blossom foldover dress! Herlig upretensiøs, pyntet, søt og reto på en gang!

Og ditt favorittplagg er?

20 tanker om “Gir bort klesplagg fra me&i

  1. Tilbaketråkk: Minner / maser om (velg det som passer) en give away | ellens oase

  2. Tilbaketråkk: Lyst til å gjøre mer ut av skrivingen din? | ellens oase

  3. Tilbaketråkk: Nostalgi og nytte | ellens oase

  4. Tilbaketråkk: Maser om give-away og lut og kaldt vann! | ellens oase

  5. Så mye fint!! Jeg hadde mange favoritter her, men likte ekstra godt paisly lace tunic i friske gulfarger til meg. Er veldig svak for muligheten til å kle opp småjentene i samme farger og mønstre som meg selv, så hvis jeg hadde vunnet denne skulle jeg jammen kjøpt barneutgavene av den samme tunikaen til dem 🙂
    Hadde forresten ikke hørt om merket før, så takk for tips. Mye fint her!

    Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s