12 år

2014-01-02 09.11.31

Kakaomorgen!

6-åring:

 • – Hva ønsker du deg til bursdagen da Anton?
  – Jeg vet ikke jeg.
  – Hva med en lighter?
  – Hva skal jeg med det?
  – Tenne opp i ovnen med!
  – Ja, men vi bruker jo fyrstikker.
  – Ja, men det er jo så vanskelig!
 • – Neida.
  – Jo, men i båten har vi en god lighter!

Jaa, sånn her holder de på. Noen ganger lurer jeg på om de har blitt en slags pensjonistbarn.

I morgen blir min første baby 12 år. Mitt aller største ønske som din mamma er å få se deg bli en voksen mann før jeg dør.

Tillykke med dagen elskede ungen min!

Mamma

4 tanker om “12 år

 1. Gratulerer med 12-åring, kjære Ellen!! En skikkelig fining både ser og høres han ut til å være. Jeg fikk skikkelig klump i halsen nå, og stemmer i med det siste du sier der. God kveld til deg, som fikk meg til å føle overveldende takknemlighet over livet sånn på en vanlig mandagskveld. 🙂

  Liker

  • Ja, det er det en mandagskveld. Mye er forutsigbart, men vi vet ingenting om morgendagen. Selv om det ikke akkurat løser noe å gruble for mye over det. Men innimellom, stoppe opp, og være takknemmelig som du sier Kristin!

   Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s