Hender det at du tyr til flaska?

Jasså, du har begynt å ty til flaska? sa min kjære. Ja, det er jo helt riktig, jeg har begynt å ty til flaska, og nå har det yngste barnet blitt avhengig også.

Image

Denne er en gjenlevning fra mitt liv som singel. Har hatt den siden jeg var veldig ung, men den har bare ligget der i badeskapet i maaaange år nå. Så kom jeg på at den kunne være fin å varme opp ei kald seng med.

Det syntes barna var helt magisk. Ja, det enkleste er virkelig ofte det beste.

Nydusjet, rent sengetøy oppvarmet med en ganske gammel oppfinnelse, og fotmasasje.

Lykkeland for stor og liten kropp!

Hender det at du tyr til flaska?

4 tanker om “Hender det at du tyr til flaska?

 1. Jaaa 🙂 Jeg er alltid så kald på beina, så når jeg legger meg alene tyr jeg til flasken 😉 Men en gang sov jeg hos en venninne som hadde sånn elektrisk varmeteppe under lakenet, det var helt fantastisk! Man må bare ikke sovne med det når det står på fullt, hehe.

  Liker

  • Vi tyr ikke til flaska, men til elektriske varmetepper. Det har vi i alle sengene. Men så er nok våre soverom veldig kalde på vinteren, og sengene enda kaldere.

   Liker

 2. Jepp, jeg kjøpte ei da jeg gikk gravid med Arvingen og hadde voooondt i ryggen. Den ble med på fødestua (anbefales!) og sist ble den brukt da pappa var her på nyttårsaften og fikk vondt i nakken. Om mannen går nattevakt på iskalde vinternetter, blir den gjerne med meg opp i senga 🙂

  Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s