Nytt år og midtlivskrise coming up!

Min kjære starter det nye året med den komplette midtlivskrisen.; han monterer festejern på spinningsko!

Midtlivskrise coming up

Jeg så ikke dette komme altså! At min kjære noen gang skulle si at han skulle ønske at han hadde sykkelsko. Men alt er mulig i denne verden, det er dette entusiastiske bildet beviset på. Sjelden jeg har sett ham så glad for en gave.

Thomas har drevet med spinning on and off i noen år. Mandager og fredager kl 06.30. Denne høsten har jeg opplevd ham som særs ivrig, og tenkt at det er sikkert bra for ham. Så annonserte han plutselig at han hadde så lyst til å gå på maratonspinning i to timer en lørdag kl 10. Han la ut et svett selfie på Facebook, sa at han skulle hatt sykkesko – og jeg forsto at her var jeg vitne til en midtlivskrise komme dundrende. Dermed, og til tross for at vi ikke skulle kjøpe andre julegaver den denne i år, så måtte jeg trå til med et par sykkelsko til mannen som ellers aldri ønsker seg noe, og heller ikke har en velbenyttet post på klesbudsjettet.

Godt nytt midtlivskriseår darlings!

Og til ellens oases lesere: Et superfint nytt år ønsker jeg dere, med eller uten midtlivskrise!

Ellen

5 tanker om “Nytt år og midtlivskrise coming up!

  1. Å disse kommer han til å få stooor glede av!! Det er virkelig stor forskjell å spinne med sykkelsko, og ikke med joggesko….Du kommer nok kanskje til å finne ham enda oftere på spinning nå….og resultatet blir bare bedre form 🙂 Et rikitg godt nyttår til deg og dine! KLem 🙂

    Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s