Afternoon tea og en helt spesiell opplevelse

For en stund siden vant jeg gavekort på Afternnon Tea på Engø Gård for to i Mettes blogg.

Gavekort Engø Gård

Det gavekortet tenkte jeg å spare til mørke og triste november. Så viste det seg at min kjæres arbeidsplass Final Touch, hadde bestemt seg for å slå på stortromma og holde julefest på samme sted. Så jeg har ikke brukt gavekortet ennå. Siden vinteren bringer store opplevelser for oss ser jeg for meg at vi møter våren der ute på det fantastiske Engø Gård. Afternoon Tea for to koster 450 kroner, så det er overkommelig om man ønsker en fin utflukt med noen man han kjær. Just do it!

Sju retter med vinmeny var helt fantastisk. Jeg hadde høye forventninger, og de ble innfridd! Det som overrasket meg mest var at til tross for at alt var så perfekt, så var det en lun og avslappet stemning der. Starten i peisestuen med knivskjell på tang og prosecco var så skjønt at jeg hadde en følelse av å fly opp trappen til himmelriket. Dette ble litt blomstrete språk, men det var sånn det var!

Er du glad i god mat så håper jeg du får en slik opplevelse på Engø, eller et annet sted inærheten av der du bor!

God siste dag i året!

Ellen

5 tanker om “Afternoon tea og en helt spesiell opplevelse

 1. Tilbaketråkk: Kjærestedate og Afternoon Tea | ellens oase

 2. Høres fantastisk ut! En dag skal jeg også vinne et sånt gavekort og da blir opplevelsen min. Tips meg gjerne neste gang noen lodder ut gavekort derfra.

  Ønsker deg en fin nyttårsfeiring og gleder meg til flere innlegg fra deg i året som kommer!

  Liker

  • Å, så hyggelig at du ser frem til flere innlegg! Og ja, jeg skal innrømme at jeg ble litt gjerrig på det tipset. Hadde skikkelig lyst til å vinne det.

   Godt nytt år til deg Lammelåret!

   Liker

 3. En god beskrivelse av Engø Gård, Ellen! Det er en helt spesiell atmosfære på stedet som er de fleste mennesker forunt å oppleve. Vi var på to konserter der i sommer, Vamp og Bjørn Eidsvåg…..-så flott og så stemningsfullt. Anbefales 🙂 Ha en fin dag, klem fra mette

  Liker

 4. Heldige dere! Der er det bare strålende vakkert. Var så heldig å få bli med på utekonsert med Bjørn Eidsvåg ved vannet der i høst, og måtte jo rusle litt rundt å betrakte stedet. Lukk øynene og nyt opplevelsen fortsatt 🙂

  Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s