Rydding i veska gjør underverker!

Image

Det er de små tingene som skiller stress fra ikke stress. Noen ganger kan en veskerydding være tingen. Så torsdag ryddet jeg ut av PC-bagen som skulle få julefri og inn i denne veska som er julebagasjen min. En liten gjennomgang av lommeboka, ut med gamle medlemskort, visittkort og kvitteringer jeg ikke trenger. Og vips, så hadde jeg litt bedre oversikt i livet mitt gitt. 10 minutter på den måten gjorde underverker. Jeg var klar for å smyge jula sakte inn i livene våre. Og så klare har vi faktisk aldri vært! Vi pleier på pynte alt lillejulaften, og det skal jeg innrømme at kan bli litt stress. I år tok vi inn pynten på fredag 20. Sakte men sikkert smøg pynten seg ut av kassa.

Det viktigste for meg til jul er at det er ryddig og at jeg er ferdig med prosjekter og all klesvask, for da blir det ordentlig fri. Pynten er den samme år etter år.

Juletrefoten av ei gammal kanonhylse fra etter krigen setter standarden.

Juletrefoten som muligens ga inspirasjon til denne julekanonen som ett av barna bragte i hus! Og som jeg er spent på om har skapt inspirasjon og ringvirkninger der ute!

Og den fineste julepynten kommer i posten. Fra de som sender kort. Jeg skal skrive om det i romjula.

Får du sjelefred av veskerydding?

4 tanker om “Rydding i veska gjør underverker!

  1. Jeg får sjelefred av veskerydding, sortering i klesskap og bokhyller, rydding i papirer, skuffer og skap. Og som deg får jeg julefred av prosjekter som er i boks, et ryddig og rent hus, og det meste på stell (foruten sju slag og all konfekten jeg har en ønskedrøm om å ha klar til jul, men aldri har fått til…). Det handler ikke om å ha det perfekt, om hva andre synes eller om at gjestene kommer til et perfekt hus. Det handler om den enorme gleden jeg har av det selv, og roen som lettere senker seg i et rent og ryddig, og pyntet hus 🙂

    Liker

  2. Jeg får sjelefred av all rydding. Vesken min blir plukket tom hver dag, så der har jeg alltid full kontroll. Her i stuen er det også fredelig i dag. Ungene pyntet treet etter 12 års dagen vi feiret på lørdag, mens jeg byttet ut lilla lys og duker med røde. Vi er klar!
    God jul! Gleder meg til å lese om julekortpynten din 🙂

    Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s