Genial bruk av en liten og fin gammel ting

Jeg har lyst til å dele et interiørtips med dere som jeg lærte på e-kurs i innredning: Style Your Space.

Style Your Space # 3

Det er å bruke en gammel buksekleshenger til å henge bilder på veggen med. Dette rispapiret har min kjære Lena laget til meg da hun bodde i Tokyo. Og heldigvis for meg tenkte hun at ingen andre enn meg ville forstå gleden ved et slikt arbeid. Takk kjære deg! Nå skulle jeg gjerne visst hva tegnene betyr også!

Her er link til e-kurset om det er interessant for deg.

Har du en idé til å henge opp bilder på som er litt utenom det vanlige?

2 tanker om “Genial bruk av en liten og fin gammel ting

  1. Så lurt! Jeg har og et sånt rispapir jeg har fått av min datter. Har lurt på om jeg skal ramme det inn eller hvordan jeg skal få hengt det opp. Nå skal jeg jammen finne fram en buksehenger. Takk for tipset!

    Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s