Pintrest til nytte?

Jeg tar ofte utgangspunkt i en skisse når jeg lager en scrapbook-layout. Men det kan være litt styr å finne en skisse når jeg trenger en. Nå har jeg funnet en super måte å holde styr på dem på. Jeg har laget en egen Board for dem på Pinterest.

Når jeg har dem på Pintrest så finner jeg dem igjen, både på Iphonen, iPaden og Macen.

En skisse fra Studio Calico

Og ikke nok med det: Jeg kan klikke meg til kilden skissene er hentet fra, og hva mer er; jeg får tilgang til flere skisser hentet fra samme sted, som andre har pinnet!

Inntil nå har jeg ikke vært aktiv på Pinterest. Jeg ble litt ellevil med en gang jeg lagde meg en profil der, men så syntes jeg det ble litt overveldende og jeg latt det ligge. Nå ser jeg at man virkelig kan planlegge litt av hvert på denne ressursen.

Bruker du Pinterest aktivt, og eventuelt til hva?

Her er mine Pintressskisser.

En tanke om “Pintrest til nytte?

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s