Innredning for deg som liker gamle skatter

Har du lyst på innredningsidéer som ligger utenfor de tipsene du finner i interiørblader og butikker? Forandringer du kan gjennomføre på lavt budsjett? Jeg har tatt et e-kurs som heter Style Your Space.

Style Your Space # 1

Hjerteplanten har jeg kjøpt, men pepper- og saltbøsser, pokaler og lysestaker i sølv har aldri stått på min ønskeliste.

Det kostet $ 28.00 eller 172 kroner, så overkommelig for de fleste. Det passer for deg som har lyst til å gjøre det beste ut av det du har, arver eller finner på loppemarkeder.

Style Your Space # 2

Kurset er laget for unge mennekser som skal til å etablere seg, så jeg er nok ikke helt i målgruppen, men fikk masse inspirasjon likevel. Kurset er for deg som liker å kjøpe det meste brukt, og som liker det som kalles Mid-Century Style i USA. Jeg digger denne nedpå, ta – det – du – har stilen. Som er mer en mulighet, enn en ren stil. Det handler om å blande, se hva du kan få ut av ting og sette sammen på en ny måte.

Hjemme hos oss har vi mange arvede ting, og jeg liker å finne ut av hvordan de kan brukes på en ny måte. Noen ganger kan jeg tenke at det er et åk på mine skuldre å skulle forvalte ting som andre har samlet, men når det står i en ny setting og funker synes jeg det er veldig stas.

Og ja, mye har gått ut av huset også.

Tingene vi har er ikke noe man finner i interiørblader. Disse sølvlysestakene og pokalene for eksempel er ikke akkurat in. Men på dette Alessibrettet vi fikk til bryllupet i 2003, synes jeg det funker. Ingen av disse tingene har jeg valgt selv.

Har du lyst til å se hva kurset går ut på så ta en titt her.

Hva er din pasjon, nytt, gammelt eller begge deler?

2 tanker om “Innredning for deg som liker gamle skatter

  1. Ja, hei Ellen, takk for tipset! Jeg elsker nettopp det å blande, har som deg, blant annet fra oldemor og besteforeldre mange fine ting (syns jeg), og som betyr mye for meg. Forøvrig blander jeg det jeg har. Jeg synes «trenden» med loppis er fantastisk. Foruten at den er billig, har den ført til at interiør ikke er like og kjedelige. For sånn er det i mange interiørblader, likt og kjedelig, med andre ord; upersonlig.

    Liker

  2. Gammelt og morsomt er min greie. Herfra og derfra. Og i mange uvanlige og morsomme kombinasjoner. Og mange bøker og strikketøy og legoklosser på toppen…..
    Og så er jeg veldig glad for de gamle møblene vi har arvet, fordi de er en del av min og vår historie og nå lever disse møblene videre her hos oss.

    Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s