Nisseklar

Image

November 2012

Plutselig var barna på 5 og 10 nisseklare. De måtte ha på ull og rødt, og de måtte lage seg grøt. Og plutselig hadde de små babyene mine blitt så store at de fikset alt dette selv på en helt vanlig hverdag før skole og barnehage.Nissene var fulle av energi og klare for alt dagen skulle bringe.

Kunne kanskje vært noe for flere av oss, å være litt nisse sånn i all enkelhet, på jobben en dag?

3 tanker om “Nisseklar

  1. Innmari koselig :). Både barnas forventninger til jul og det at de ordner opp sjøl. At de gjør ting sammen har stor verdi også, synes jeg. Elsker å høre på når gutta tar oppvasken/oppvaskmaskinen sammen og skravler i vei om sine ting som om vi ikke skulle vært tilstede 🙂

    Det er nesten tre år mellom våre to, men de har alltid hatt en fint forhold. Gull verdt, synes jeg.

    Bare vent til du kommer hjem fra kjærestetur i Paris med mannen din og de to tenåringene som har vært alene hjemme har laget middag til dere med saus og hjemmelaget potetstappe, som selvfølgelig smaker ypperlig når dere endelig har kommet dere hjem fra Gardermoen sent på kvelden (selv om potetmosen ble laget med gaffel i en splitter ny og ubrukt teflon-kjele…).

    Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s