Samlivet = sååå mange IKEA kataloger!

– Om jeg vinner i Lotto skal du og jeg ta oss en durabelig tur på IKEA Darling, skrev min nyervervede kjæreste på SMS til meg fra påskefjellet i 2001.

IKEA liv

13 år med IKEA

Jeg hadde kjøpt min eneste lottokupong ever, og lagt den i et påskeegg til ham. Og etter SMSen å dømme hadde jeg skaffet meg en mann som enten var veldig forelsket i meg, eller som elsket IKEA.

Det er 13 IKEA kataloger siden nå, så disse er et symbol på vårt samliv. I starten ble det noen turer til IKEA, særlig i småbarnsetableringstiden. Som ferske foreldre følte vi oss forstått av IKEA, de vet hva man trenger og har råd til!

I denne tiden kunne vi også gå inn på startsiden til Dagbladet og ta forskjellige tester, blandt annet testen om hvor godt du kjenner IKEA. Jeg gjorde det ganske bra på den testen, og min kjære fikk toppscore!

Det er ikke så ofte vi trenger noe på IKEA lenger, men årets kjøp ble en ny overmadrass, med løfter om bedre søvn.

Hadde du klart deg uten IKEA?

Og PS: Mitt hjertes utvalgte kommenterer:

– Nei, jeg er nok mer glad i deg nå altså, men da var det nok mer sånn fifty fifty.

Just so we all know!

2 tanker om “Samlivet = sååå mange IKEA kataloger!

  1. Vi var veldig glad i Ikea de første åra. De hadde alt vi trengte, året rundt. Og det er ti minutter å kjøre dit! Nå trenger vi ikke så mye – og så er vi litt mer opptatt av å henholdsvis kvitte oss med ting – og å luske rundt på loppemarkeder og Fretex… Men vi kjøpte parasoller på Ikea i sommer. Og så handler vi lys.

    Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s