Koppevarmere, trenger man det da?

Klar for å legge hendene rundt en kopp med «klær» på? Her er et overkommelig prosjekt for de av oss som har restegarn liggende, og ikke er så nøye på om det vi lager matcher alt annet vi har.

Koppevarmere

Noen er heklet, noen er strikket.

Og nei, jeg trenger nok ikke akkurat koppevarmere, bortsett fra til den ene blikkoppen som rett og slett ble for varm til at noen orket å drikke av den.  Grunnen til at jeg heiv meg på dette prosjektet var forsiden på dette herrrrlige Mollie Makes bladet. Jeg fant frem restegarn helt tilbake fra oldemors rakksokker til oss da vi var små.

Det beste med disse små koppevarmerne er at det tar en kveld å lage en. Og det passer meg utmerket med overkommelige prosjekter! Jeg har kjøpt hvit filt til å lage sånne søte teposelapper av også, men nå måtte jeg fotografere og ta i bruk koppene som har vært ferdige en god stund. Uten lapper.

Liker du små prosjekter?

Finfin lørdag til deg fra meg!

Ellen

12 tanker om “Koppevarmere, trenger man det da?

 1. Hei fra California 🙂 🙂 Jeg funnet din blog via Mollie Makes på Facebook. Jeg er amerikansk, men jeg studerte i Bergen for ett år…Så kan jeg ennå snakke litt norsk 🙂 🙂 Jeg har også lærte meg å strikke (to knit) da jeg bodde i Bergen 🙂 🙂 Idag er det THanksgiving her i USA. Stor hilsen og klem fra Kalifornien, Heather 🙂 🙂 🙂

  Liker

 2. Herlig bilde, Ellen…varmt og koselig. Koppeklær er egentlig en fin og praktisk ting. Og det er så herlig avslappende med folk som ikke må ha alt «perfekt». Da er restegarn en fin ting!

  Liker

 3. Jeg liker små prosjekter og dette prosjektet kunne jeg muligens orket. Er fryktelig utålmodig og orker ikke pusling og pirk. I hvert fall ikke når det gjelder håndarbeide. (Det rare er at jeg kan være sykt tålmodig og utholdende hvis jeg bare vil…).

  Liker

 4. Hvis man bare skulle lage det man virkelig TRENGER, hadde jeg ligget veeeldig dårlig an!! 😀
  Kjempefine koppevarmere! Små overkommelige prosjekter er digg, så kan man heller kaste seg over et større prosjekt sånn innimellom. 😉
  Kos deg videre, Ellen!♥ Klem!

  Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s