her er mine beste bloggposter for oktober

Skryt # 3

Ikke så lett å se, men bloggen lå altså på 19. plass i flere dager!

Et innlegg jeg har hatt liggende en stund har et tema som jeg sikkert kommer til å skrive mer om senere også, det er bloggposten om gutter og jenter, og likhetene mellom dem. Teksten har et innhold som jeg gjerne skulle ha flere lesere med på. Likhetene mellom jenter og gutter viser muligheter og gir hvert individ et større potensial. Liker du bloggposten Flest likheter mellom jenter og gutter, så del den gjerne med noen, på epost, twitter, Facebook osv. Jeg tenker at det er veldig viktig hvor vi som har levd en stund setter fokuset i forhold til kjønn. Gjør vi et stort nummer ut av kjønnene så blir det et stort poeng. Setter vi fokuset på handlinger, holdninger og interesser så blir det fokus på det.

Noen bloggposter jobber jeg mer med enn andre. Innlegget om abort hadde jeg hatt liggende en god stund. Også fra før Susanne Kaluza startet bloggaksjonen mot legers reservasjonrett rettet mot stortingsrepresentanter. Det var et innlegg jeg stadig kikket på før jeg turde å slippe det ut. Magne Antonsen i VG på nett anbefalte det der. Der ble det liggende fra torsdag ettermiddag til mandag ettermiddag. Leserne stormet inn fra samme sekund som linken ble lagt ut, og like stille som det var her fra før ble det da linkten ble tatt av. Det ble 184 uttalelser, 19.plass på bloggurat og jeg blomstret på 44. plass på blogglisten i ett døgn. Der har jeg bare vært en gang før!

For en helg det var! Det var så mange som engasjerte seg og skrev lange innlegg og delte sine historier. Noen også på epost. Det var rørende å se at unge jenter engasjerte seg, og jeg lærte mye om temperaturen på holdninger til abort både nå og før. Jeg synes det var en nyansert og høflig debatt, med et par unntak, men det skulle bare mangle.

Bloggposten om arbort kan du lese her.

Takk til alle som engasjerte seg, og la igjen kommentarer og stadig gjør det. Det gjør det motiverende å skirive blogg!

Hadde du en annen favoritt kanskje?

2 tanker om “her er mine beste bloggposter for oktober

  1. Grattis, Ellen – og interessant at det er innlegg med tydelige meninger som får mange lesere. Keep blogging, jeg liker best feelgood innleggene dine om hverdagsledelse, men der har du meg!

    Liker

    • Feelgood innlegg om hverdagsledelse, det var en veldig bra beskrivelse, og om du synes det beskriver det jeg driver med så er det nok sånn. Så kult, takk Irmelin, for all oppmuntring!

      Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s