krim for barn, Engelen i Djevelgapet av Levi Henriksen

IMG_8249

Levi Henriksen, Engelen i Djevelgapet, Cappelen Damm

Jeg pleier å gi bort bøkene etter å ha lest dem, men denne må vi nok beholde. Så barna kan lese den. Denne boka er for voksne, men for barn. Det er som den er skrevet til en voksen, men sånn at barn kan lese den. Den er ikke en sånn tullete liksom bok. Jeg tenker at dette er en bok som tar leseren på alvor.

Så leste jeg også et sted at dette er den boka Levi Henriksen har syntes det var morsomst å skrive. Han skrev den fordi datteren hans har ønsket at han skulle skrive ei bok for barn, og han måtte skynde seg før hun ble ungdom.

Boka handler om Astrid som er elleve år. Hun vil at hennes skilte foreldre skal ombestemme seg så de kan bli en familie igjen. Hun har en plan, som ser ut til å gå alvorlig i vasken.

Les og bli revet med og bli rørt. Denne vil jeg kjøpe i julegave til barn fra 9 år. Både gutter og jenter.

Har du lest noe av Levi Henriksen? Det har ikke jeg gjort før denne, men jeg har hørt så mye bra om bøkene hans. Så må bare få en i hus her kjenner jeg!

8 tanker om “krim for barn, Engelen i Djevelgapet av Levi Henriksen

 1. Jeg gleder meg sånn til ungene blir eldre og vi kan ha slike litterære opplevelser sammen 🙂 Og hurra for vinnerlykke, det var stas å komme hjem til! Finner jeg eposten din her inne tro? 🙂

  Liker

 2. Takk for tips Ellen. Min edste er 9 og vil sikkert like denne:-) Kjekt med ekstra gavetips da hun har bursdag 2 dager før julaften 🙂
  Klem

  Liker

 3. Ja, jeg har lest alt av Levi Henriksen – utenom denne! Jeg liker ham kjempegodt, kanskje særlig novellene hans. Og aller best på lydbok, hvor han leser selv. Han har skrevet noen dikt også, de er nydelige, rørende, gjenkjennelige. Anbefales 🙂

  Klem fra kristinb (jeg er her ennå, har bare nettopp flytta med alt hva det innebærer av tidsnød osv)

  Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s