minner fra et krabbefiske – og scrappetreff

IMG_8219

Dette krabbefisket er scrappet til konkurransen før treffet!

Lenge siden jeg har scrappet. Helt siden i sommer faktisk. Det vil si at jeg koste meg med å lage et album fra Paris i høstferien. Nå, i denne helga er det meningen at jeg skal scrappe fra morgen til kveld, på Tønsbergtreffet. Men jeg er sykmeldt, for svimmelhet, krystallsyke. Så hvis jeg blir bra så blir det scrapping. Det er jo ikke akkurat stressende da, og mat får vi servert. Og noen kan kanskje kjøre meg om jeg fremdeles ikke kjører når helgen kommer. Det blir fint, gøy. Scrapping bidrar til det man kaller flyt, for meg. Da eksisterer ikke resten av verden. Bare farger, bilder, papirer, tusjer, maling, lim. Det er fint. Med masse andre damer. Håper jeg blir frisk nok!

Kryss fingre for meg!

God helg fra Ellen

3 tanker om “minner fra et krabbefiske – og scrappetreff

  1. Wow, jeg heier på deg! Det er jo aldeles nydelig, jeg driver selv med decoupage, så jeg vet hva det vil så å koble omverdenen ut og bare nyte…

    Liker

  2. Svimmelhet og krystallsyke er ingenting å ha på.. riktig god bedring!!♥♥
    Og håper du kommer deg på scrappetreff, det er jo så kjekt!! 🙂

    (kanskje jeg kan klare å lokke deg hit til Stavanger på Papirfest i mars..??.. Hadde vært kjempekjekt!! )

    Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s