har barn litt harry smak eller?

Eller har vi alle det, innerst inne?

Wow, skal vi bruke de?

«Wow, skal vi bruke de!!!!!»

Det var hva barna sa da jeg tryllet disse partyglassene fra 70-tallet frem fra innerst i skapet på hytta. Det står Irish Coffee på dem, og jeg husker at jeg fikk sommerfugler i magen da de kom inn i vår hjem, så tøffe syntes jeg de var. Men de har altså nesten ikke blitt brukt, så vidt jeg vet. Kanskje det var utstrakt drikking av Irish etter leggetid på 70-tallet, ja ikke vet jeg. Men jeg som elsket de fikk aldri tilgang.

Så plutselig kom jeg på dette, og tenkte at jeg ikke skulle se bort i fra at mine små elsklinger har like harry smak som jeg hadde på 70-tallet, og kanskje litt i smug ennå?

Og det var da de ga seg ende over. Disse skal vi bruke mer gutter. Jeg lover. Med Nesquik i. Det må være den optimale arven fra 70-tallet!

Så hvordan kom disse i hus? Åh jeg husker det som en lykkedag. Mamma og pappa hadde nemlig vært på BINGO på skolen. Og de kom hjem med premier i hopetall. Jeg husker det var seks av disse glassene, eller var det  fire? Så var det to bilsetetrekk i knallgul plastikk som så ut som saueskinn i begynnelsen. De brukte vi i årevis i den oransje bobla vi kjørte rundt i!

Tenker du at barna har harry smak, eller tenker du at de bare er mer ærlig mot seg selv enn oss polerte voksne?

6 tanker om “har barn litt harry smak eller?

 1. Hva, er jeg harry nå da? 😀
  Jeg som elsker gull og glitter, og tivoli også (i hvert fall gammeldagse karuseller…).

  Tja, er barn harry? De er vel kanskje ikke så fryktelig annerledes enn voksne. De blir som oss fascinert av nye produkter/stiler/trender. Som denne typen glass sikkert er for dem 🙂

  Og de blir vel som oss påvirket av omgivelsene. De fargerike og glorete lekene er det utvalget som finnes i lekebutikkene – som er deres form for interiør- og motebutikker… 😉

  Men så liker de vel også i større grad enn voksne farger og mønstre, glitter og gull. Som Kjersti skriver, det vi voksne har lært oss å ikke like….

  Jeg synes også barn er mer glad i gjenstander med humor enn oss, men så har vel vi voksne i større grad glemt å leke og være barnslige også…har vi ikke?

  Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s