bort med rotet, inn med sjelefreden!

Transformator

Jeg har en idé. Om å følge en plan for det evige behovet for orden. Slik at det ikke baller på seg til jeg ikke orker mer, og MÅ rydde. Da er det for lengst for mye. Jeg har laget en liste over hva som faktisk har skjedd det siste halve året på ryddefronten. Fordi det ofte kan føles som at det ikke skjer noe.

Så dette er min har-gjort og gjøre-liste fra februar til oktober 2013:

  • November: Kjøkkenet
  • Oktober: Garasjen
  • September: Blå stue
  • August: Rosa stue og halve blå
  • Juli: Gangen og kontoret
  • Juni: Barnerommet
  • Mai: Soverommet
  • April: Gangen oppe
  • Mars: Oransje stue
  • Februar: Loftet

Tanken er at jeg har et ryddefelt hver måned, slik at jeg hvert år går igjennom alt, og starter på nytt igjen når jeg er rundt. Forhåpentlig med mindre å ta fatt på, og håper at det ikke blir så stor jobb på den måten.

Tanken er også at det ikke må komme noe nytt inn uten at det erstatter noe som er ødelagt, feks på kjøkkenet. Ellers bare færre og færre ting. Helst. Og inn må selvsagt forbruksvarer som går tomt. Og noen klær. Noen. Fine. Og sko. Noen. Fine. Ødelagte og utslitte ut.

Jeg har laget en liste i Evernote som heter: Husrydding rom for rom. Da holder jeg orden og krysser av. Fint å se hva man har gjort!

Jeg har skrevet om og anbefalt appen Evernote – til å få orden på livet av her.

Har du orden i greiene og ro i sjelen? Eller bare ro i sjelen? Det er nok det!

Og bildet her? Ja, det synes jeg var litt høstlig og fint. Og en transformator blir et bilde på omforming av hjemmet, i evig prosess.

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s