det man får sjelden – kakaolykke!

Kakaolykke

Kakaolykke. Hadde jeg visst hvor glade barna skulle bli over en pose Nesquik kan det hende at en sånn hadde havnet i handlevognen tidligere. På den annen side, da ville ikke det som skjedde ha skjedd. Jeg fikk nemlig en stor lykkelig klem i butikken av en liten gutt. Og altså, barna har fått varm sjokolade før, og rett i koppen. Men ikke sånt pulver til å røre ut i kald melk. Han store hadde smakt det før, han lille ikke.
Stor stas og lykke til hyttefrokosten.

Og ja, jeg har ikke ønsket at barna skal ha sjokolade til hvert måltid. Så det har aldri falt meg inn å kjøpe sjokolademelkpulver. Men det kan hende at noen synes det er en koselig hyttetradisjon vi har skapt denne høstferien.

Har du noen «vanlige» dagligvarer som dere bare spiser eller drikker ved spesielle anledninger?

Finfin dag til deg fra meg!

Ellen

10 tanker om “det man får sjelden – kakaolykke!

 1. Tilbaketråkk: har barn litt harry smak eller? | ellens oase

 2. Vi drikker ikke brus til daglig. Kun i helgene og bursdag etc. Men når den første flaska med Arendals Julebrus dukker opp i butikken er det lov å kjøpe og drikke (fortrinnsvis i fellesskap): NÅR SOM HELST. (De siste ordene sies i kor av hele familien…) Har en av de voksne kjøpt en slik flaske og kommer hjem etter at de minste har lagt seg (noe som skjer sjeldnere og sjeldnere jo eldre de blir) kan man vekke de med et glass julebrus!

  Liker

 3. Da jeg var liten var sjokomelk noe vi bare hadde på hytta – akkurat som dere gjør nå 🙂 det er noe ekstra når man ikke får søtt hver dag.

  Antagelig samme følelse som jeg hadde i går da jeg spiste lammelår. Er ikke så ofte, så da er det ekstra godt!

  Liker

 4. Ja – vi har mange slike ting. Når det gjelder sjokolademelk (oboy her) – så er det lov å kose seg med det når en kommer hjem fra skolen på fredager, bare da. Og juice er bare i helga og honning til frokost bare i helga. Og sjokoladepålegg har vi aldri – men når vi er på ferie i Danmark, så finnes det sjokoladeplater som pålegg – da er lykken stor!

  Liker

  • Åja, i Danmark har vi vært på campingplasser der man får sånne små tuber med nugatti på morgenmatbuffet, nok til en skive. Helt bortinatta miljø- og helsemessig spør du meg, men ungene elsker det selvsagt, og særlig fordi det er en så sjelden opplevelse. Vi har heller aldri sjokoladepålegg. Har kjøpt det kun en gang etter en runde vannkopper. Da var jeg så desperat for at ungen ble så tynn, så jeg kjøpte alt med sokolade i i butikken. Relsultatet ble at elsklingen trodde vi hadde forandret regler fullstendig. Så neste butikkbesøk endte med en hylende 4-åring som slo seg til (lenket seg frast nærmest) i avdelingen for meierivarer, og en mor (meg) som måtte ta ham under armen og bære ham ut. Og handle en annen dag.

   Liker

 5. Hei! Takk for koselig kommentar. Jeg har rett og slett brukt en litt slitt pute fra Kremmerhuset, men du kan sjekke hm.com, og princess.no. Stoffogstil.no har jo også mye rart, hvis du titter der. Men jeg vet ikke om de har puter. Hvis ikke, kan ebay.co.uk være et godt alternativ… Fin søndag til deg!

  Liker

 6. Å for en lykke! Skjønner det falt i smak:) Selv har jeg mest forhold til O`boy, som vi brukte å få når vi dro på besøk til besteforeldrene våre. Ellers fikk vi av og til det hjemme, men det var ekstra stas å få det servert der med marie kjeks, smakte liksom så mye bedre 🙂 Brukte det også som strø på isen, nam nam:)

  Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s