søm – på laaaavt nivå

Sarong

Jeg har lenge hatt lyst til å lage meg et lappeteppe. Sy. Slik som Nina gjør. Og andre. Men skal bare gjøre det, og det, og det først. Og så skal jo stoff kjøpes inn. Så i det fantastiske Mollie Makes magasinet # 2 så er det et intervju med Jane Brocket. Hun sier at man ikke må være redd for å gjøre feil, det er bare å sette i gang. Så her er patchwork på laaaavt nivå. To sømmer sydd i sammen. Og jeg skal ta fatt på en pute. Rester fra omtrekking av stoler. Nå som jeg har en dagseng, så blir det fint! Det skal også de to sammensydde sarongene fra Nairobi ligge, og vente på retroputa jeg holder på med..


Posted

in

by

Comments

6 svar til «søm – på laaaavt nivå»

  1. Jeg vil sy mer i det nye året | ellens oase avatar

    […] startet jo med dette «lappeteppet» med stoffer fra Kenya, der jeg altså sydde to tøystykker sammen ved hjelp av en lang søm. Så […]

    Liker

  2. Pauline avatar

    Kos deg med overkommelige prosjekter, du skal se du og symaskina blir bestevenner en dag.. 🙂

    Liker

    1. ellens oase avatar

      Ja, vi har tatt opp traden igjen nå! Sydde den sømmen i dag morges og det snurpet seg og snurpet seg. Jeg hadde ute hele spolehuset, børstet lo og holdtpåp. Og ga opp. Til jeg kom på at jeg skulle sjekke overtråden. Så da ble den tredd på nytt og alt virket som det skulle!

      Liker

  3. Barbarella avatar

    Fantastisk. Jeg skal på sytreff i morgen. Det var et så ukjent ord i mitt gjengs vokabular at iPhonen fant det mer naturlig å foreslå styreformann..
    Men som laivinteressert er det et must å lære å fikse på småting, og legge opp loppemarkedskjørt etc.

    Liker

    1. ellens oase avatar

      Herlig at du skjønner meg Barbarella. Det gjelder å ha overkommelige ambisjoner! Skal innrømme at jeg ikke engang har sydd ennå. Som du vel ser av bildet. Men det skal skje i morgen den dag!
      Kos deg på sytreff!

      Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!