et ovalt døgn – for voksne

Dating # 2

Stevnemøte i vinduet. Selvportrett med mobiltelefon.

Vi har hatt et ovalt døgn. Min kjære og jeg. Det trengs innimellom. Lenge siden sist. Vi har hatt barnevakt i 28 timer, og vært på konsert lørdag, og i Oslo og sett jubileumsutstillingene for Munchåret både på Nasjonalmusset og på Munchmuseet søndag. Viktig å fint å ha lang god tid, og setninger som bare er våre. Det kommer mer om Munch og hvorfor du må se og kjenne din Munch, synes jeg. Og en bloggpost om den rare dagen vi fikk. Uten penger!

Date

Rose utenfor Nasjonalmuseet for kunst og design/Nasjonalgalleriet. Mens vi venter bilde.

Det blir snart date igjen. Jeg har nemlig vunnet i et blogglotteri. Ikke så ofte jeg deltar, men denne hadde jeg virkelig lyst på, og jeg vant!

Det er Afternoon tea på Engø gård på Tjøme. Vi skal ta bussen ut og spandere et par glass prosecco til. Gavekortet vant jeg hos BARE EN HUSMOR. Gleder oss! Tror det blir i november.  Stille måned, perfekt for te. Og Date.

En tanke om “et ovalt døgn – for voksne

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s