sko – en slags selvmedisinering

Image

Fine nye sko er som en slags selvmedisinering synes jeg. Som varer en stund. Disse skoene fikk jeg for 500 kroner på siste salget. Og da tjente jeg jo faktisk 1300 kroner da. Siden jeg kjøpte et annet par til samme pris og samme førpris noen uker før det igjen sitter jeg igjen med 2600 rett i lomma da, eller?  Jaa, sånn kan vi lure oss selv. Men det er jo gøy da, med gode kjøp.

Disse skoene er absolutt alt for høye for meg. I alle fall for å ta på før halv åtte om mårran en vanlig hverdag. Men jeg har tatt de på dag etter dag fordi jeg hver dag har tenkt at i dag er det den aller siste sommerdagen, så jeg må tviholde på den. Og klatret meg opp på sko som er så høye at de føles som en stige!

Må nok innrømme at lettelsen var et faktum da regnet pøste ned her og jeg kunne ta på gummistøveler. Flatt og fint og jordet. Men idag skinner solen, og jeg skal i selskap, så skoa kommer fram igjen.

I LOVE it!

Image

Kan du få et glimt av lykke med fine sko?

Fin fredag til deg fra meg!

Ellen

5 tanker om “sko – en slags selvmedisinering

  1. De skoene var utrolig lekre, og jeg skjønner at du ble spontant frisk da du kjøpte dem. Regnestykket ditt kjenner jeg igjen. Jeg handler også på salg, for å få mer penger i lommeboken, så jeg kan bruke på andre ting 🙂 Sko er på listen min …..

    Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s