Og størst av alt er forfengeligheten, men da sa hudlegen:

Image

Og størst av alt er forfengeligheten, jeezez! Men tar til fornuft når jeg får tenkt meg om da. Og PS: Det omtalte elementet kan skimtes i panna her.

Jeg hadde to nye føflekker i ansiktet. Som fastlegen og jeg besluttet at burde fjernes av en hudlege. Etter at jeg hadde Malignt Melanom, eller føflekkreft i fjor går jeg til kontroll hver tredje måned hos fastlegen.

Dagen for hudlegeavtalen opprant og huden ble eksaminert. Han stirret med sterkt lys, briller og en lupe med ekstra lys. Og så sa hudlegen:

– Dette kan du ta helt med ro, dette er ikke Malignt Melanom, det er GAMMELMANNSVORTER!

Men de skal jeg ta bort for deg, jeg bare skraper de bort. Jajajaja. Jeg måtte tygge litt på det ordet altså, og virkelig ta meg sammen for å konstatere at GAMMELMANNSVORTER ja, det er bare så himmelsk mye bedre enn kreft. Så hurra, jeg har hatt gammelmannsvorter, og nå er de også borte, hipp. hipp!

Før han satte igang med bedøvelse og skraping, så spurte han om det var noe mer han kunne gjøre for meg. Jeg har endel pigmentflekker i ansiktet, og jeg har fått med meg at skjønnhetsfacister mener at pigmentflekker ser mer aldrende ut enn rynker. Så jeg valgte å spørre ham om hva en hudlege synes man bør gjøre med sånne, altså om de bør eller kan fjernes? Da kikket han opp fra papirene sine og sa:

– Det der synes hudlegen bare er sjarmerende!

Thats my man altså! Han tok bort alle mine helsemessige OG forfenglige bekymringer i løpet av en kort liten stund. Og skrapte bort GAMMELMANNSVORTENE på noe som føltes som mindre enn ett minutt.

Jeg håper du slipper begge deler, og om ikke at du får fikset det like enkelt!

God dag til deg fra meg!

Ellen

8 tanker om “Og størst av alt er forfengeligheten, men da sa hudlegen:

  1. Høres ut som du har en skjønn lege? Uffa, gammelmannsvorter! Hihihi, må bare le av det. Og så godt at det bare var vorter for gamle menn? Æsj, går til sånne kontroller jeg også, og kontroll er rett rundt hjørnet. Ikke noe moro, men veldig betryggende. Lykke til videre 🙂

    Liker

  2. Så du har vært en gammel mann en stund, du altså? Huff.. mulig jeg har vært det selv, men legen min er smart nok til å ikke si alt ret ut, hehe..

    (nettopp fjernet en rar sak på kinnet..)

    Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s