vinneren av Picassokvinnen er trukket!

Random org .kom frem til tallet 2. Så da ble det deg Hanne R. Gratulerer, håper du får glede av boka!

Send meg adressen din på epost, så kommer pakke i posten!

Min neste gi-bort har jeg tenkt skal være boka Pergamentet av Gert Nygårdshaug. Nettopp kommet ut med masse god kritikk. Men jeg har bare så vidt begynt på den, og er skikkelig treg på lesing om dagen. Mannen min har lyst til å lese den etter meg, så det kan ta litt tid. Eller kanskje ikke. Jeg har nemlig høstferie i neste uke. Jeg tenker på å ta helt bloggefri. Kanskje lese litt i stedet. Kanskje scrappe litt. Kanskje hekle litt, fikk så mange idéer fra Mollie Makes. Vi får se.

Fin dag til deg fra meg!

Ellen

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s