A Beautiful Mess fotoapp = LOVE

Image

Fine venner gifter seg 10.08.13

Jeg har flere ganger skrevet om en blogg som heter A Beautiful Mess. Det er en blogg jeg fremdeles er innom,  den har mange gode ideer som jeg får lyst til å sette ut i livet.

Nå har de kreative søtrene Emma og Elsie laget en fotobok. Den er lansert i disse dager, og jeg har bestilt den på Amazon, så kommer nok mer reklame for den her. Helt frivillig fra min side! A Beautiful Mess har også laget en app for fotoredigering. Disse bildene har jeg redigert først i Camera + som jeg anbefalte i forrige uke, og så har jeg lagt på et filter til i  A Beautiful Mess appen, og lagt på bokstavene samme sted. Det med å legge tekst på bildene er det jeg synes er über-stilig med denne appen, og hovedgrunnen til at jeg anbefaler den videre.

Appen koster 7 kroner, og du kan betale mer og få flere fonter etc. Om du liker doodling er dette appan for deg!

Image

Nye favorittsko fra NUDE

IMG_7533

Jeg er superlklar bryllupsgjest

IMG_7530

Våre forlovere feirer 10-års bryllupsdag med oss

Appen kan lastes ned til både iPhone og iPad.

Get Creative!

Har du en fotoredigerings-app du bruker?

Og PS: A Beautiful Mess bloggen har også nettbaserte kurs. Som dette bloggkurset jeg en gang tok, og fremdeles drar nytte av!

En tanke om “A Beautiful Mess fotoapp = LOVE

  1. Tilbaketråkk: fotoblogging i motlys | ellens oase

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s