Jeans-perle-redesign, og din sjanse til å vinne et kreativt fyrverkeri!

Jeg har valgt å utvide Mollie Makes give awayen med to døgn. Fordi jeg hadde så lyst til å vise denne redesign-skjorta mi.

Jeansskjorte # 3

Juhu, ferdig og på!

Som jeg ikke fikk tid til å lage i løpet av uka slik jeg hadde tenkt. Så jeg fikset disse perlene i løpet av Beat for Beat og Nytt på Nytt og Skavlan i går kveld. Og hadde det ikke vært for at jeg i min iver sydde perlene på vranga av kragen først, så hadde jeg nok klart meg med de to første programmene….

Jeans skjorte # 2

Ferdig på 1 – 2 – 3! Og fin synes jeg. Møtte et kjent menneske i butikken i dag, og hun kommenterte faktisk hvor kul skjorta var!

Det aller beste med dette var at jeg hadde disse perlene liggende. Kjøpt til et scrappeprosjekt en gang, men aldri brukt. Perler på scrapping har vist seg å aldri passe for meg. Men så kjøpte jeg dette Mollie Makes bladet i sommer da. Og der fant jeg idéen om å pimpe opp ei jeansskjorte, og vips ble perlene jeg hadde erget meg litt over at jeg en gang hadde kjøpt, blitt kule. I bladet ser man at paljetter fungerer utmerket også.

Image

Skjorta før. Helt ok, og jeg har lest at Jeans skjorter er såååå HOT nå, eller var det i våres det ksnskje? Whatever, denne skjorta er flere år gammel og fra H&M. Og nå har den fått litt hånd-påsydde perler på seg. Og jeg er fornøyd!

Har du en skjorte du vil friske opp så hiv deg rundt! Og hvorfor ikke forsikre seg om at du syr på riktig side med en gang!

Vil du bli en av de fem heldige vinnerne av Mollie Makes # 2 så må du bli med i trekningen her!

Lik gjerne Mollie Makes siden på Facebook, og selvfølgelig liker jeg at du liker Ellens Oase på Facebook.

Ny frist blir søndag midnatt.

God lørdag til deg fra meg!

Ellen

4 tanker om “Jeans-perle-redesign, og din sjanse til å vinne et kreativt fyrverkeri!

  1. Kult og kreativt!! Og så gøy å få skryt for skjorta og ha mulighet til å fortelle at du har gjort det sjøl! Kjøpte nylig en olakjole på Fretex, den satt som et skudd og hadde gjort seg med perler på kragen… Får se om jeg kan finne tid til å ta nål og perler fatt jeg også 😀

    Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s