bestemor-hekleprosjektet mitt er ferdig!

Hurra, jeg er ferdig med mitt # 1 Mollie Makes prosjekt! Min lille gutt synes baksiden ble finest. Den går mye raskere å hekle så det er jo også en fin ide. Det er deilig å se resultater av det man gjør, noe håndfast, dette har jeg laget! Og barna i huset er søkkimponert. Så det slår meg at de vet lite om hva denne mammaen kan. De vet jeg kan scrappe da, det har de sett meg gjøre mye. Nå har det vært gøy å gjøre noe annet med hendene.

Hekle 1Image

Jeg fant altså dette prosjektet i Mollie Makes # 1. På mandag kom Mollie Makes # 2 ut. Jeg har fått muligheten til å gi fem blader til fem heldige lesere av ellens oase. Vil du være med i trekningen så klikker du deg bare videre her!
Image

Min bakside ble sånn. I Mollie Makes # 1 var deres pute ensfarget. Jeg valgte å bruke opp det garnet jeg hadde, og alt gikk med.

Siste frist for å være med i trekningern er i morgen midnatt. Så hiv deg med!

5 tanker om “bestemor-hekleprosjektet mitt er ferdig!

 1. Tilbaketråkk: {Sydilla # 3} D.I.Y. Lenge leve favorittjeansen! | ellens oase

 2. Ååå, den ble kjempefin!! Herlige farger, og baksida ble jo så fin at du kan variere hvilken side som skal synes oppi den koselige senga di 🙂 Flink har du vært, det var gøy og inspirerende å se!

  Liker

 3. Det er så bra at unger ser at vi kan lage selv noe som kan brukes. Og at de selv også kan lage og gjøre noe som trengs. Det er jeg så inmari opptatt av om dagen!
  Super pute. Knallfarger!
  Jeg ble jo inspirert av deg i sommer, så jeg begynte likegodt på et helt teppe. Har ca hundre lapper nå – så jeg er omtrent halvveis tenker jeg. Men da blir det ingen bakside….

  Liker

  • Wow, hundre lapper! uta er på 25. Stas og kunne inspirere altså! Ja, jeg er også opptatt av at folk før oss har hatt en helt annen kunnskap i hendene sine en vi har. Til å skape og reparere. Som jeg synes det er trist og dumt at går tapt. Så ja til mer lapping av dekk, reparering av glidelåser, klyving av ved osv.

   Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s