valget er gjort og jeg vil lage, og jeg vil gjøre

IMG_7688

Denne retroputa klør jeg i fingrene etter å lage. Fordi det er så deilig å se at det man gjør kan bli noe fint!

Med bladet Mollie Makes får jeg et skikkelig sug i magen etter å lage ting. Så jeg turde nesten ikke åpne utgave # 2. For kreative prosjekter må ikke bli stress, da er jo hele vitsen borte. Så det gjelder å roe seg ned og akseptere at ting tar tid, og kose seg med arbeidet.

Denne uken vil jeg vil skrive om kreative prosjekter. Det er høst og det er mye jeg har lyst til å lage. Jeg er snart ferdig med mitt Molly Makes # 1 prosjekt som er å lage en heklet pute. Jeg har en jeansskjorte liggende som jeg skal pimpe opp med noen scrappeperler jeg har hatt liggende i en evighet. Også dette etter inspirasjon fra Mollie Makes # 1.

Til slutt åpnet jeg konvolutten med bladet og så og så. Det tok faktisk to dager fra jeg fikk det i posten til jeg turde å se. Fordi jeg måtte konsentrere meg om barnebursdagen vi skulle feire på lørdag, og ikke tenke på ting jeg ville lage. Det ville ha blitt for mye. Men søndag satte jeg meg til etter middag, med kaffe. Og jeg har så lyst til å sette i gang. Det blir ei pute til. I retrostil. Og det blir mer. Himmel og hav for et blad. Jeg håper det selger i bøtter og spann og gir skaperglede og lykke til folket!

Bli med på min Give Away så har du sjansen til å vinne et eksemplar.  Knapper til Scrapbooking eller annet følger også med bladet!

En tanke om “valget er gjort og jeg vil lage, og jeg vil gjøre

  1. Tilbaketråkk: retropute – et hekleprosjekt fra Mollie Makes | ellens oase

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s