for en sommer!

Image

Jeg hadde lagt bort sommerkjolen, men den måtte frem igjen da vi hadde 6-års barneselskp i godværet i helga!

For en sommer vi har hatt! Det har vært en gammeldags sommerferie med ro, hekling, bærspising og plukking- i omvendt rekkefølge, titting ut i lufta, bading, rydding i huset, småturer, blogging.

Jeg synes jeg har klart å roe meg godt ned.  Barna syntes at sommeren var lang og da tenker jeg at den har vært fin.

Men på slutten ble det litt stress, fordi da skulle vi sprengferiere og bare spise middag med den og den og den, det ble litt mye. Men så var det utrolig godt å finne tilbake til hverdagen igjen. Jeg leter etter den litt ennå faktisk, og fremdeles kjennes det som skolestart. Det gjør det gjerne frem til høstferien med alt som skal i gang, lages og etableres. Ja, jeg er lærer.

Det er slutt på sene kvelder med venner midt i uka, vi gjør det vi må, og prøver å ha litt fritid på kvelden. Ikke presse inn noe ekstra.

Og det er fint, med lekser og felespill og tannpuss og klesvask og matpakker og rydding og pakking ned i og ut av bager og sekker.

Det er «kan jeg bruker sommertøy ennå eller må jeg ta på noe varmt» om morgenen, og hver dag med sol tenker jeg at må være den siste. Vi spiser ute, og spiser ute og jeg tenker at disse solstrålene er kanskje de siste før påsken 2014 så det kan umulig være lurt med solkrem. Men så blir det jammen mer sol.

På tirsdag skal det komme regn her jeg bor, men så varsler yr.no jammen sol til og med søndag.

Har du ladet opp med solstråler, barbeintgange og D-vitaminer til bruk i mørkere tider?

Og PS: I dag utgis # 2 av det fantastiske kreative magasinet Molly Makes.

Jeg gir bort 5 eksemplarer av bladet.

Og ja det er valg i dag. Håper du fikk stemt!

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s