Evernote – en app til å få orden i livet av!

Evernote
Evernpte på Mac og iPhone, eller på hva som helst.

Jeg sverger på mange måter til håndskrift og «ekte» kalendere. Lister skrevet for hånd. Inntil min venninne kom salig frelst og fortalte om Evernote. Da måtte jeg bare prøve det. Ser at dette likner en dårlig reklame, og ja, jeg ble overbevist før jeg hadde sjekket ut appen!

I Evernote lager jeg lister over ting som skal gjøres, hjemme, på jobb, innkjøp, folk jeg skal ringe, mailer jeg skal sende, langsiktige oppgaver, daglige gjøremål. You name it! Og det skjer når jeg kommer på det, fordi jeg legger det inn på telefonen. Appen kan synkroniseres med alt du har av elektronikk som iPhone, iPad, Mac, Android, PC.

I Evernote kan du legge inn bilder du vil huske, du kan ta bilder og lagre det i en liste i Evernote, du kan kopiere fine ting fra nettet og lagre de i Evernote. Du kan stille inn reminder, du kan linke den til din kalender. Man kan også legge inn tegninger i Evernote. Det finnes videoer og guiding, så bare å dukke inn i herligheten.

Det finnes en Evernote blogg med gode tips. Og jeg kjenner jeg blir helt lykkelig og ivrig av all denne systematiseringen. Jeg har egentlig lyst til å sette meg ned en hel dag og bare organisere.

Er du elektronisk organisert allerede, eller fikk du lyst til å bli det nå?

Forrige uke viste jeg min favoritt fotoredigerings-app. Den bruker jeg på alle bildene her i bloggen.

Og neste uke kommer min tredje og siste favoritt-app, og det er også en om fotoredigering, Den har skrift på bildene!!! Kul håndskrift…..


Posted

in

,

by

Tags:

Comments

7 svar til «Evernote – en app til å få orden i livet av!»

  1. bort med rotet, inn med sjelefreden! | ellens oase avatar

    […] Jeg har skrevet om og anbefalt appen Evernote – til å få orden på livet av her. […]

    Liker

  2. en idé, og evig orden! | ellens oase avatar

    […] Jeg har skrevet om og anbefalt appen Evernote – til å få orden på livet av her. […]

    Liker

  3. TreTette avatar

    Så mange skrivefeil/dårlige formuleringer på et og samme sted er det jammen lenge siden jeg har etterlatt meg. Det skriver jeg glatt på «forventningskvoten».. 🙂

    Liker

  4. TreTette avatar

    Åj, jeg har lest innlegget ditt to ganger nå, og organiserings-friken i meg sitter mildt sagt med litt småsjelvende fingre og sommerfugler i magen, men etter å ha søkt langt og lenger enn lagt etter en sånn fantastisk, perfekt app for systematoholikere, uten å bli overbevist så langt, skal jeg forsøke å tøyle min forventning til jeg får prøvd den ut. Men du gjorde fredagskvelden min mange hakk bedre enn den var, for å si det sånn! 😉 God helg til deg!

    Liker

    1. ellens oase avatar

      Jeg har nylig satt i gng selv! Men tenker at lister med differensiering har jeg tro på! Men, de må nok ikke bli for lange.. Hører gjerne fra deg når du har sjekket ut mer!

      Liker

  5. Camulen avatar

    Hm, jeg har akkurat kommet over evernote selv, men har ikke satt meg sånn skikkelig inn i det ennå. Ble litt inspirert nå da… 🙂

    Liker

    1. ellens oase avatar

      Ikke jeg heller, men jeg starter i det små, og så kan det hende at det er nok. Og for lister tenker jeg at det er gull. Så er de alltid med.

      Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!