denne koppens historie # 4 Sophie Conran

Image

Sophie Conran kopp

Jeg har nesten ingen like kopper, jeg har mange forskjellige. Og de jeg har er gode å drikke av, synes enten min kjære, eller jeg. Her er en godbit jeg faktisk kommer på at jeg aldri har drukket kaffe av. Dette bare ER en tekopp, på heltid.

Jeg kjøpte den på INteriørbutikken i Tønsberg for noen år siden, og den er litt atypisk for hva de ellers  selger der. Litt atypisk for meg også. Den er litt for søt og lyseblå, men jeg digger den likevel. Den er en kopp det er en fryd å drikke te av, god å holde i og fin i fargen. Stor, men ikke for stor.

Har du en liten koppehistorie å dele?

God dag til deg som leser!

Her er forrige kopp!

Ellen

2 tanker om “denne koppens historie # 4 Sophie Conran

  1. Tilbaketråkk: min favorittkopp # 5 iittala EGO | ellens oase

  2. Jeg har mane «umake» kopper og krus. Hver i sær har sin historie, så hvis jeg skulle fortelle om det måtte jeg nok adoptert (k)opplegget ditt og laget en egen blogginnleggserie om dem. 🙂

    Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s