Se min kjole!

Dette bildet, skal jeg være helt ærlig,  legger jeg ut bare fordi jeg ønsker at du skal si: Åh, så fin du er, eller noe i den duren. Jeg innrømmer det. To uker tilbake i tid var jeg  i bryllup. På bildet har jeg har vært hos frisøren Erlend hos Kiesler, som klippet og sminket så jeg kjente at jeg nådde det ultimate toppunkt for meg på pyntefronten.

Image

Prikken over i-en for meg er at jeg fikk bruke denne kjolen igjen. Den ble sydd til min mor en gang på 70-tallet, og jeg husker godt at hun fikk den. Jeg har brukt den én gang før i bryllup for elleve år siden. Og tenk: Nå passet den igjen. Hurra! Gøy å pynte seg!

Ja, og om du lurer på hvorfor far i huset ikke er med på bildet så er det fordi han var på Heavy metal festival i midt England, på Bloodstock!

Har du hatt anledning til å pynte deg til trengsel i det siste?

Eller kanskje det er det siste du bryr deg om?

30 tanker om “Se min kjole!

 1. Tilbaketråkk: før du lar deg skjære i, eller injiseres: | ellens oase

 2. Tilbaketråkk: hva folk vil ha, og mine favorittposter august 2013 | ellens oase

 3. Du er nydelig! Så koselig med mors kjole! Jeg har en gallakjole til reparasjon hos sydame som jeg har arvet etter min mor. Det er en nydelig brokade i turkis og sølv, men den måtte endres, da jeg er mye bredere over ryggen enn min mor var som ung. Fleder meg veldig til å kunne bruke den igjen, selv om jeg ikke helt vet når.

  Liker

  • Ja, og det er noe med sånt som er sydd for lenge siden. Det er så ordentlig. De kunne så mye om snitt og sånt. Denne er formsydd og alikevel kunne jeg kose meg med all mat og drikke i bryllupet OG puste godt etterpå!

   Liker

 4. Du er rett og slett vakker! Og kjolen er nydelig og kler deg så godt, og skoene, og håret, og sminken… W to the OW, sier jeg bare!

  Liker

 5. Kjempefin!! Elsker dessuten skoene dine.

  Alt for sjelden man får pyntet seg masse. Jeg elsker pene kjoler, men man blir fort litt overpyntet om man bruker det.

  Liker

  • Takk skal du ha Abelone! Jeg har hatt disse skoene siden jeg kjøpte dem i London på Miss Selfridges i 2006. Nå er reimene i ferd med å bli helt ødelagte, men jeg har tenkt å sjekke ut en sånn butikk som selger sko for dansere. De har vel sko som er glamorøse og behagelige. Håper jeg!

   Liker

 6. Så heldig du er som har en så fin kjole, med masse historie. Du kledde den veldig godt. Vi to har samme hår. Jeg har kapitulert og klippet meg helt kort, men når jeg ser på deg, får jeg lyst å spare det ut igjen 🙂

  Liker

  • Takk, takk, ja det er gøy når ting har vært i verden en stund! Mitt hår er også ganske kort nå, men har litt lengde foran. Praktisk og greit, og som flere frisører har sagt til meg: Den ultimate frisysren. Så da er det vel ingenting å lure på Tine, hehe!

   Liker

 7. Du trenger ikke å be om skryt for dette, både du og kjolen var kjempefin!! 🙂
  Jeg tilhører nok dem som ikke pynter seg… men synes det er kjekt å se når andre gjør det!
  Good søndag, pynta eller ei, klem! 🙂

  Liker

 8. Så fiiin! Ellen, du får sagt det på så fin måte også, noen ganger er det bare deilig å kjenne at, nå – nå traff det! Kjole, hår, sko og det flotte smilet – terningkast 6!

  Liker

 9. Den er KJEMPEFIN!!! Og det er du og! Det er veldig gøy å pynte seg til spesielle anledninger. Lenge siden jeg har vært i bryllup, men det er en drøss av førtiårsfeiringer om dagen. Gøy det og! :o)

  Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s