En foto-redigerings-app jeg bruker på alle mine bilder

Image

Redigering med beskjæring og filter

Jeg har lyst til å dele mine tre favorittapper med dere. I dag tar jeg for meg fotoredigeringsprogrammet jeg bruker på alle bildene jeg legger ut her i bloggen.

Image

Med annen klarhet i bildet

Alle mine bilder tar jeg med iPhone 4S. Jeg lærte meg aldri avansert photoshop, men jeg har lært meg å bli veldig glad i noen fotoredigeringsapplikasjoner for iPhone. Den jeg bruker allermest er Camera +. Jeg har lagt til en link her, så du kan kikke, men all redigering foregår på iPhonen, og det gjør du også uten å være logget på.

Image

Her også med Instagram-filter

Med denne appen kan du

  • få et klarere bilde, et mørkere bilde, og du kan legge til blitz
  • beskjære bildet
  • legge til rammer
  • legge på filtre

Her i mine eksempelbilder ser du forskjellige utgaver av samme bilde, det tredje har også Instagramfilter. Det finnes mange forskjellige filtre, dette filteret heter Grunge, og gjør at bildene ser slitte ut. Det finnes filtre som gjør bildene klarere, gir farge til dem, og du får ulike sort/hvitt varianter og Sepia.

Image

Og dette er orginalbildet!

Appen koster $ 1.99, og det vil jeg si er så godt som gratis for et helt fantastisk verktøy. Det er bare å sette igang, orginalene blir beholdt i kamerarullen din, så du kan ikke gjøre noe galt. Bare leke deg!

Jeg kommer til å anbefale to apper til etterhvert, en til om foto, og den siste om lur organisering av ting du må huske.

Har du en app du vil dele med andre?

Og PS: Bildet er fra vi var ute og feiret 10 års bryllupsdag med våre forlovere på fredag!

IMG_7528

To kraftig redigerte forlovere, som førte oss sammen nyttårsaften 1999-2000.
Tank you so much for a night to remember, we love you!

3 tanker om “En foto-redigerings-app jeg bruker på alle mine bilder

  1. Tilbaketråkk: fotoblogging i motlys | ellens oase

  2. Tilbaketråkk: Evernote – en app til å få orden i livet av! | ellens oase

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s