barnebok give-away: Emilie finner en saks

Denne herlige boka har jeg egentlig ikke lyst til å kvitte meg med. Men, jeg gir den bort likevel fordi:

Image

Selv om hele familien falt pladask for den er barna over lese-om-igjen-og-om-igjen perioden.

Derfor kan boka bli din!

Her kan du lese hva jeg skrev da jeg fikk boka fra Cappelen Damm.

Alt du har å gjøre er å legge igjen en kommentar her.

Og så blir jeg selvfølgelig glad om du anbefaler bloggen min og sånn. Her og der. Da blir det ekstralodd.

Lykke til!

Trekker tirsdag 27.08.13.

35 tanker om “barnebok give-away: Emilie finner en saks

 1. Tilbaketråkk: hva folk vil ha, og mine favorittposter august 2013 | ellens oase

 2. Tilbaketråkk: barndommens glemte lukter – Jo-Ni teakolje, og vinner av Emilie finner en saks | ellens oase

 3. Å den boken høres jo ut som en skikkelig fin barnebok.
  Barnebarnet mitt ville ha blitt kjempe glad for en ny bok.
  Å denne vet jeg at hun ikke har.
  Krysser fingrene.
  Ha en kjempe fin uke ..
  Stor hilsen fra Monica Karin

  Liker

 4. Tenker denne vil være flott å lese for min Martine på 4. Gode bøker er høyt verdsatt her i huset, og gis etterhvert bort til lille kusine også. Har delt deg på Facebook, for et lite ekstralodd:)

  Liker

 5. Tvillingjenter små
  med lange lokker..
  … blir de uant heldige
  en bok om Emilie og saksen å få, smil?

  Beste hilsen
  Bente Hagen

  Delt til min FB…

  Liker

 6. ser moro ut 🙂 har en gutt på 5 , som elsker bøker. vi leser minst to hver dag, og ialleall før sengetid. Bøkerne vi har er temmelig utleste….så litt nytt stoff hadde han blitt glad for 🙂

  Liker

 7. Som datter av ei mor som har drevet barnehage hjemme hos oss i alle år, har det blitt naturlig for meg å være mye til stede blant barna, som liten for kosen, og nå som ansatt ved siden av sykepleiestudiene (selvfølgelig enda også for kosen, gleden over å vær sammen med barn blir bare større) Barnehagen vår har hele veien vært et fellesprosjekt, og har blitt nyoppusset til barnehagestart nå til høsten. En del nye barn har kommet, mange usikre og nervøse, som aldri har gått i barnehage før og finner situasjonen skummel og ny. Jeg har vært helt overrasket over hvor mye bøker har å si i en slik situasjon, hvor rolige disse barna har blitt når en bok har blitt tatt fram som snart har endt opp som favoritten, og fungert både som en liten flukt fra den nye og uvante situasjonen, men også som en inngangsport for andre ansatte, som på denne måten kan steppe inn og opprette et bånd med barnet. Bøkene i barnehagen er utslitte og revnet, mange har hatt et liv så langt at til og med jeg, 20 år gammel, husker lesestundene på sengekanten med akkurat de samme bøkene. Et tilskudd til bokhylla og kanskje en aldri så liten virkelighetsflukt for et barn som synes hverdagen kan være litt for ny, slitsom eller stressende, hadde vært helt fantastisk. Det hadde vært utrolig fint å kunne pakke inn ei spennende bok pent for så å ta med i samlingsstunden en arbeidsdag, som en gave til en flott barnehage med fantastiske barn. 🙂

  Mvh
  Ida Kristin

  Liker

 8. Denne vil jeg veldig gjerne ha! Min sønn er en skikkelig bokglad gutt og fryder seg når jeg leser høyt for ham!
  Han skal snart få en lillesøster og jeg har da planlagt at for å ha kosetid og lesetid med min sønn når jeg ammer. Da ville denne boken passet perfekt!

  Krysser fingre for amming uten sakseklipp:)

  Hilsen
  Anette S Jensen, anettesoumjensen@gmail.com

  Liker

 9. Minnes med gru da min sønn og hans bestevenn fikk tak i en saks og fant på ar de skulle klippe hverandre i barnehagen. Det ble ikke akkurat fint.

  Liker

 10. Så fin blogg du har her, og en morsom give away 😉 Slenger mer på eg, tenker nok den kan være både morsom og ja kanskje desverre til inspirasjon for jenta mi hehe. Men lese bøker er jo uansett alltid kjekt! Vil gjerne anbefale og følge bloggen din også 😉

  Liker

 11. Jeg fikk til min store lettelse reddet en saks ut av hånden til et barn i barnehagen i dag, så jeg lo litt da jeg så denne boken. Vi ønsker oss alltid nye bøker på avdelingen, så vi vil gjerne vinne denne boken 🙂
  Kjempefin blogg du har, jeg legger deg inn på blogglisten min, så «sees» vi 🙂

  Liker

 12. Må prøv å vinn denne til min lille nevø!:) Smiler bare jeg ser omslaget på boken. Har jo arbeidet i barnehagen og der har vi uheldigvis sendt barn hjem med litt kortere hår enn når de kom. Må le litt nå i etterkant fordet om det ikke var helt gøy for foreldrene, som måtte få seg hastetime hos frisør. For lekkert var det ikke:) Skal legge ut link til giveawayen på facebook siden min:)

  Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s